Dit bedrag kregen de naakte BN’ers voor hun deelname aan ‘Adam zkt. Eva’

Adam zkt Eva bedrag

Heel Nederland weet hoe ze er zonder kleren uitzien, maar de BN’ers die meededen aan Adam Zkt. Eva VIPS hebben daar wel een duizelingwekkend bedrag voor gekregen.

10.000 euro

Hoewel de Nederlandse sterren claimen dat ze meededen aan het datingprogramma om de liefde te vinden, heeft het bedrag ze vast en zeker over de streep getrokken. Inge de Bruijn, Tony Star, Chaira Borderslee, Curt Fortin, Kasia Dolkowska en Cassius Verbond hebben minstens 10.000 euro gekregen om uit de kleren te gaan voor het oog van heel Nederland.

‘Enorm bedrag’

Dit heeft Cassius, zanger van de boyband B-Brave, onthuld in ‘Zie ze liegen’ op het YouTube-kanaal Concentrate. Hij werd aan de leugendetector gelegd. De zanger geeft toe dat hij ‘een enorm bedrag’ op zijn rekening kreeg bijgeschreven na zijn naakte date. Uiteindelijk bleek dit meer dan 10.000 euro te zijn. Cassius is een minder bekende Nederlander, Inge heeft waarschijnlijk een nog groter bedrag gekregen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Brunopress