Beffen: zo verbeter je de skills van jouw partner

Beffen

Of je nu graag wil dat je partner het gaat doen of misschien kunnen jouw eigen orale vaardigheden wel een update kunnen gebruiken. Met deze tips zorg je dat beffen (weer) een feestje wordt.

Stap 1: Maak duidelijk wat je wil

Klinkt logisch, maar communiceren over sex vinden we doorgaans lastig en ongemakkelijk. De kans bestaat dat je partner je nog nooit heeft gebeft. Of misschien was zijn of haar vorige partner er geen fan van waardoor het nu niet meer top of mind is bij hem. Laat hem weten dat je fantaseert over zijn of haar mond die jou down under stimuleert of laat wat hintjes vallen dat je het idee dat hij of zij je beft opwindend vindt. Tijdens de sex kun je hem of haar –met zachte hand- die kant op begeleiden.

Stap 2: Zorg dat jij zelf op je gemak bent

Vrouwen willen zich nog weleens ongemakkelijk als we gebeft worden. We zijn niet ontspannen. Of zijn onzeker over de geur van onze vajajaj. Mannen hebben dat door. Zorg er daarom voor dat je ontspant en je fris voelt als je weet dat er sex in aantocht is. Douche voordat je hem gaat zien. Of duik met je liefje onder de badkamer in. Samen douchen en al een beetje aan elkaar gaan zitten is prima voorspel.

Stap 3: Wees een gids

Voor sommige mannen kan het vinden van de clitoris al een opgave zijn. Niet zo gek dus dat orale stimulatie niet altijd even succesvol verloopt. Als je als vrouw dan vervolgens denkt: What on earth is hij aan het doen?, neemt het nooit orgastische vormen aan. Eigen verantwoordelijkheid is een belangrijk punt hier dames! Als wij niet aangeven wat we willen en wat we lekker vinden, komen we niet tot een hoogtepunt bij mannen die wel wat guidance kunnen gebruiken. Geef concrete tips: bijvoorbeeld rondjes of achtjes draaien met zijn tong om je clit, er zachtjes –of misschien wel hard- aan zuigen. Wijs hem met je vingers de weg. Laat het weten als je wil dat hij je zowel met zijn vingers als zijn tong bevredigt. Wat is je meest gevoelige plekje daar? Laat hem weten waar hij moet zijn.

Stap 4: Easy goings

Je hebt ook mannen die beffen hartstikke lekker vinden maar het niet op een manier doen waar jij wild van wordt. Te veel druk of bijvoorbeeld veel te veel afwisseling waardoor je steeds net niet op het punt komt dat je denkt: Ja! Feedback geven is top maar maak er geen negatief ding van. Zeggen dat iets pijn doet of niet opwindend is, trekt jullie allebei uit de juiste mood. Zeg: ‘Ik vind het lekker als je … doet’. Sommige mannen doen het beter op woorden dan op hele zinnen, houd het dan simpel: zachter, harder, hoger of lager. Lief en opbouwend is the way to go…

Stap 5: De aanhouder wint

Mannen zijn resultaatgericht. Het kan frustrerend voor ze zijn als jij niet meteen in de zevende hemel bent. Veel vrouwen hebben een tijdje nodig om helemaal in de stemming te komen, te genieten en zich vervolgens te laten gaan. Als het hem te lang duurt en jou te kort, komt het niet tot een climax. Moedig de man dus aan, laat met wat geluid merken dat hij goed bezig is en zorg dat hij het weet als je op weg bent naar een hoogtepunt.

Beeld: 123RF