Ben je aan het daten met de verkeerde?

Daten met de verkeerde

Hij leek zo leuk, maar in de praktijk blijkt het toch niet echt jouw man te zijn. Komt een van deze rode vlaggen je bekend voor dan ben je aan het daten met de verkeerde. Dump hem nog voor Valentijnsdag!

Hij wil nooit blijven slapen

Er is altijd wel een reden voor hem om niet bij jou te slapen. Van ‘Ik slaap nu eenmaal lekkerder in mijn eigen bed’ tot de volgende dag vroeg op moeten staan voor werk. Allemaal heel begrijpelijk maar niet als het elke keer hetzelfde liedje is. Is hij steeds weg na de sex of mag je nooit bij hem blijven slapen? Houd jezelf dan niet voor de gek. Stiekem zijn jullie waarschijnlijk helemaal niet aan het daten. Als je hem echt leuk vindt en meer wil dan just sex, ga het gesprek aan of maak jezelf uit de voeten. Don’t beat yourself up, daten is ook verdraaid ingewikkeld.

Hij denkt alleen aan zichzelf tijdens de sex

Je probeert hem naar jouw orgasme toe te navigeren maar hij doet helemaal niets met jouw tips? Oef, je hebt hier duidelijk te maken met een egotripper. Als er iets niet sexy is, is het een man die alleen aan zijn eigen orgasme denkt. Of, nog erger, gaat hij over jouw grenzen heen met sex door bijvoorbeeld toch aan te sturen op anale sex? Trap deze lul zo snel mogelijk je bed uit!

Hij is altijd druk

Oke, dit is een lastige want natuurlijk zijn er mannen die echt een crazy busy leven hebben, en dat hoeft geen issue te zijn. Maar als een man alleen tijd voor je heeft al het hem uitkomt, dan moet je jezelf wel even achter de oren krabben. Neemt hij nooit op als jij belt of is hij zelden beschikbaar als jij hem nodig hebt? Time to move on…

Hij weigert om je zijn vriendin te noemen

Jullie daten al maanden. Zijn elke avond samen. En toch bent je nog steeds niet officieel zijn vriendinnetje. Vreemd, en mogelijk zijn manier om nog dingen uit te kunnen spoken zonder zich ‘schuldig’ te voelen over zijn relatie. Let vooral op je eigen hartje. Als jij hartstikke gek bent op een vent die probeert om dingen zo lang mogelijk casual te houden, is het zaak jezelf te wapenen tegen grootse teleurstelling.

Hij is (mogelijk) een eikel

Maakt hij grapjes die ergens eigenlijk heel gemeen zijn? Kan hij je soms kleineren in plaats van ophemelen? Of is hij onaardig voor een hoop mensen in zijn omgeving? Brace yourself, hoe hij anderen behandelt, zo zal hij jou uiteindelijk ook gaan behandelen. Praat zijn lelijke acties niet goed met je verliefde hoofdje. Eikels blijven eikels.

Beeld: iStock