Beroemd: John Wayne Bobbit

geroosterde venkel

Bij mannen krimpt ‘ie spontaan als we het gaan hebben over het verhaal John Wayne Bobbit.

John was een gewone man die samen met zijn vrouw Lorena in Virginia woonde. Het stel is al vier jaar getrouwd als Lorena op 23 juni 1993 iets onvoorstelbaars doet.

Snijwerk
Nadat John dronken is thuisgekomen, en zich aan haar heeft vergrepen, besluit ze in de keuken dat ze de ultieme wraak weet. Gewapend met een keukenmes gaat ze naar boven en snijdt de penis van John af.

Met het ding nog in haar handen stapt ze vervolgens in de auto om het in een weiland weg te gooien.


Nadat ze het wereldrecord peniswerpen heeft verbroken, beseft ze dat haar daad wel iets erger is dan een normale huis-tuin-en-keuken-ruzie. Geschrokken belt ze 911 en de penis wordt door de politie opgespoord.

Eenmaal gevonden brengen ze het afgehakte stuk samen met een berg ijsklontjes naar het ziekenhuis waar John al ligt. Daar wordt hij tijdens een bijna tien uur durende operatie herenigd met zijn edele deel.

Wereldnieuws
Na dit verhaal was de penis van John opeens wereldnieuws. En ook de rechtszaak was voor het publiek om te smullen. Lorena bekende haar daad (wat kon ze anders?) maar beriep zich erop dat ze in haar jeugd al was misbruikt. Die bewuste avond kwam daar zoveel van terug, dat ze met blinde woede te werk ging en dus eigenlijk niet besefte wat ze deed. Geluk of niet, Lorena werd vrijgesproken.


Ondertussen was het duidelijk dat het huwelijk van John en Lorena niet echt meer ging werken. De twee vroegen een scheiding aan in 1995 en gingen allebei hun eigen weg.

Tegenwoordig is Lorena schoonheidsspecialiste en woont zij samen met haar moeder in Washington DC.
Voor John werd zijn penis de belangrijkste bron van inkomsten. Hij speelde in verschillende pornofilms met creatieve titels als Frankenpenis en John Wayne Bobbitt: Uncut. Voor het acteerwerk hoef je ze niet te kijken.

Naar verluidt doet de hoofdrolspeler in dit verhaal het nog steeds.