Beroemde billen: Kylie Minogue

geroosterde venkel

Kylie Ann Minogue (1968) is actrice, zangeres en icoon voor homoseksuelen. Daarnaast staat ze bekend om haar voorliefde voor korte shorts en minirokjes en –jurkjes, waar haar achterwerk goed in uitkomt. Sinds de videoclip van Spinning Around zijn haar billen niet meer weg te denken. Ook haar optredens met Robbie Williams en Justin Timberlake zijn memorabel.

Populair achterwerk
Kylie is misschien klein van stuk, maar ze heeft een grootse carrière. Daarom ontbreekt zij ook niet in het Madam Tussaud’s. Volgens een woordvoer van het wassenbeeldenmuseum heeft de zangeres het populairste achterwerk ooit. In het museum worden Kylies billen dagelijks namelijk door 10.300 fans betast! Eigenlijk niet zo gek, want de zangeres staat ook wel in een heel sexy pose in een kittig stoeipakje: op handen en knieën, met haar kont omhoog.

Show die billen!
Op 41-jarige leeftijd liet Kylie zien dat ze nog steeds trots is op haar derrière. Ze bracht toen de single All The Lovers uit, met een videoclip waarin haar achterwerk een grote rol speelde en ook flink werd betast. Niet veel later werd haar kont uitgeroepen tot het mooiste exemplaar van dat jaar. Kylie: “Mijn billen zijn denk ik beroemder dan mijn gezicht.”

Pippa
Sinds de billen van Pippa Middleton in the picture zijn, is het veelbesproken kontje van Kylie naar de achtergrond verschoven. Hoewel, er wordt weleens gefluisterd dat hun billen op elkaar lijken. Van jaloezie is bij de zangeres overigens absoluut geen sprake.

Wil jij net zulke billen als Kylie? Veel dansen doet wonderen!