Bevredigend werk: vrouw is professioneel sexspeeltjestester

geroosterde venkel

Ben je nog op zoek naar een baan waar je écht bevredigend werk kan doen? Wij hebben wel een suggestie voor je: professioneel sexspeeltjestester. Wat je ervoor krijgt? Vijftien orgasmes en 19.000 euro per week. Waar kunnen we ons aanmelden?

Cara Houiellebecq, moeder van twee kinderen, begon vijf jaar geleden op haar blog met het recenseren van sexspeeltjes. “Die zijn altijd al onderdeel geweest van mijn sexleven. Ik kreeg het idee om er eens over te gaan schrijven”, zegt Houiellebecq tegen Mirror. Al snel kreeg haar blog meer en meer bezoekers. “Op een bepaald moment werd ik benaderd door een fabrikant die wilde dat ik voor ze ging werken.” Ze schreef twee jaar voor een site van het bedrijf, tot ze in 2012 voor zichzelf begon.

Tweeduizend sextoys in je nachtkastje

Inmiddels krijgt ze vier tot vijf keer per week een lading speeltjes toegestopt van allerlei fabrikanten die hopen dat Cara over hun product wil schrijven. Ook betalen ze voor een recensie op haar site en dat legt haar dus geen windeieren. De blogster heeft een verzameling van zo’n tweeduizend speeltjes thuis liggen.

Favoriete speeltje

“Mijn favoriete speeltje is de iGino One die je kunt opladen via USB en ik ben ook gek op de Doxy Wand, een soort toverstaf”, zegt Cara. Haar man heeft geen problemen met haar baan. “Als ik nieuwe speeltjes krijg, helpt hij altijd met het uitproberen, het is een deel van ons leven geworden.”

Jij kan ook sexspeeltjes testen thuis! Maar dan uit eigen zak betaalt, natuurlijk:


1. Durex Play Discover Sensual Body Massager € 40,62
2. Wake-Up Vibe – Paars – Vibrator € 49,99
3. 50 Shades of Grey – Vibrerende Bullet € 14,99
4. Passion pointer massage staaf € 44,99

Bron: Mirror.co.uk