Big Boobs

geroosterde venkel

Meloenen
Sheyla Hershey uit Amerika wilde per se de grootste borsten ter wereld. De meloenen van Sheyla werden toch maar geen cupje M. Ze kreeg namelijk last van hoge koorts en infecties.

Dertig operaties
Sheyla liet haar implantaten verwijderen in een ziekenhuis in Houston. Daarvoor had ze al dertig operaties laten doen om die wereldsgrootste borsten te kunnen creëren. Ze zegt zich anders niet sexy en mooi genoeg te vinden. Maar na een operatie in Brazilië ging het mis. Hershey moest haar borsten genoodzaakt weer verkleinen. Voor haar een pijnlijk afscheid, maar haar kinderen verdienen daarnaast toch ook meer aandacht dan d’r borsten?

Maar in haar blog vertelt ze dat ze waarschijnlijk na een jaar herstellen weer gaat voor de titel. Dit keer gaat ze voor de titels ‘de vrouw die een verschrikkelijke borstinfectie heeft overleefd’ en ‘de vrouw met de grootste borsten van de wereld’.

Boobymadness
Gelukkig kunnen wij met ‘normale’ borsten ook tevreden zijn, besides aan borsten die zo groot zijn dat je er niet meer overheen kunt kijken heb je toch ook niets? Ja, rugpijn.