Big Brother is hearing you!

Al eerder liet ik weten dat ik qua seks best de remmen los kan gooien, maar dat liever wel binnenskamers doe. Die drang van mensen om gezien of gehoord te worden, deel ik niet zo. Natuurlijk ben ik weleens luidruchtig, maar dat komt dan gewoon doordat het zó lekker is dat ik me simpelweg niet in kan houden, haha. Dat doe ik niet bewust. Achteraf denk ik dan: als de buren het maar niet gehoord hebben, wat moeten ze wel niet van ons denken?! Zelf hoef ik namelijk ook niets te weten over andermans seksleven.

Exhibitionisten mogen dan wel graag de spanning van het gezien en gehoord worden ervaren, erg veel rekening met anderen houden ze daarvoor niet echt. Want willen anderen hén wel zien of horen? Als ik voor mezelf spreek: nee!

Luidruchtige Amerikanen
Zo was ik een keer op vakantie met mijn huidige vriend. We verbleven in een hotel waar op een gegeven moment een enorme groep Amerikanen neerstreek. De menigte werd steeds groter en ze begroetten elkaar meer dan hartelijk, alsof ze elkaar al even niet hadden gezien. Er werd druk gelachen, geschreeuwd, gefeest en gedronken. Op zich leuk natuurlijk, ik heb mijn ogen uitgekeken. Maar ’s nachts waren mijn vriend en ik echter minder amused.

Eén van de Amerikaanse stellen bleek namelijk in de kamer naast ons te slapen. Of naja, slapen… Dat kwam er zo te horen niet echt van. De twee seksten er de hele nacht (serieus, niet overdreven) op los. Hoe we dat wisten? Ze maakten nogal veel herrie… Bij elke stoot schreeuwde de dame in kwestie het uit en die man kwam geloof ik wel vijf keer luid grommend klaar. OMG.

Geïnspireerde overburen
Je snapt, we hebben echt geen oog dicht gedaan. In het begin was het nog wel grappig. Maar als dat vervolgens uren doorgaat, daalt mijn humeur echt tot het vriespunt. Steeds als we dachten dat ze nu toch wel klaar zouden zijn, ging het een kwartier later gewoon weer vrolijk verder. Bovendien raakten de buren aan de overkant van de gang er blijkbaar door geïnspireerd, want die gingen halverwege de nacht ook gezellig aan de gang.

Toen we de volgende dag met wallen waar de Amsterdamse rosse buurt jaloers op zou zijn aan het zwembad lagen, bekeken we de Amerikanen vanachter onze zonnebril nog eens goed. Welk stel zou het zijn geweest? We zijn er nooit achter gekomen, want ze bleken gelukkig na één nacht alweer te vetrekken voor een cruise. Thank God!

Gelukkig kunnen we er nu wel om lachen. Het is in ieder geval een verhaal dat het op feestjes altijd goed doet!