Billen mooiste mannenlichaamsdeel

geroosterde venkel

De Nederlandse mama’s zijn eruit: de billen zijn absoluut het mooiste lichaamsdeel van een man. Dit blijkt uit een onderzoekje dat Mama Magazine hield onder haar lezeressen. Op de tweede en derde plaats eindigden de schouders en de benen.

Zelf schreef ik hier op Vrouwonline overigens ook al eens een blogje over mijn liefde voor mooie mannenbillen, dus ik kan me wel vinden in deze conclusie!

Voetenafkeer
Het mannelijke lichaamsdeel dat onder vrouwen op de minste waardering kan rekenen, zijn de voeten. Maarliefst 41 procent van de dames geeft haar man waarschijnlijk zelden een voetenmassage en stuurt hem voor die vorm van ontspanning het liefst direct door naar de pedicure.

BN-lijven

De BN’er met het lekkerste mannenlijf is volgens de lezeressen, niet heel verrassend, Arie Boomsma. Hij wint van Barry Atsma en Chris Zegers, die een zeer smakelijke top 3 compleet maken. De buitenlandse mannenlijven worden aangevoerd door Brad Pitt, die David Beckham en Matthew McConaughey achter zich laat.

Over het algemeen geven de vrouwen hun partners een ruime voldoende: ze krijgen gemiddeld het rapportcijfer 7,1 voor hun lichaam. Opvallend is wel dat ruim 11 procent hun man een keiharde 1 geeft… “Naar scheidingsplannen is in dit onderzoek niet geïnformeerd”, vermeldt het blad erbij.