Bizar: deze app vertelt of je goed in bed bent

geroosterde venkel

Er is weer een nieuwe sex-app op de markt. Deze meet je bedprestaties en helpt je zo een betere minnaar te worden. Zou jij deze app durven te gebruiken?

Sex is leuk natuurlijk, maar zou jij nog kunnen genieten als je weet dat je wordt opgenomen door een apparaatje dat achteraf je bedprestaties berekent? We vragen ons af of de app een handige tool kan zijn om beter in bed te worden of juist voor onzekerheid in de slaapkamer zorgt. Want sex is immers toch geen wedstrijdje…?

Sexpunten

Spreadsheets maakt echter wél een prestatiespel van sex. De app checkt door middel van geluidsopnames hoe goed je de behoeftes van je partner of minnaar vervult. Het meet het aantal decibel, de duur en zelfs de stoten tijdens de sex!

Voor elke keer dat je vrijt, krijg je punten toegewezen waarmee je prestaties vrijspeelt. Je kunt bijvoorbeeld extra punten verdienen als je je bedpartner ontmaagt. Ook voor ochtend- en avondsex en de duur van de vrijpartij word je beloond. Zo krijg je 15 punten voor een sexsessie van 40 minuten.

De app maakt een geluidsopname, maar het bedrijf verzekert de gebruikers dat de opnames alleen op hun telefoon blijven en niet kunnen worden verspreid. Pfieuw!

Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je Spreadsheets voor € 1,79 in de App Store kopen.

Wat vind jij van deze app? Zou je het gebruiken?

Bekijk ook het grappige promotionele filmpje:

Bron: DailyMail