Blind date: Ben jij de volgende?

geen

Inmiddels zijn er al vier koppels op blind date geweest, die na afloop allemaal een positief verhaal met ons deelden. Ben jij de volgende?

De samenwerking tussen Viva.nl, WTF.nl en Pepper loopt nog steeds. Nog elke dag melden nieuwe mannen en vrouwen zich aan die wel in zijn voor een spannend avontuur. Daten met iemand die je nog helemaal niet kent en dus niet weten hoe de avond zal gaan verlopen? Doe eens gek en geef je op!

De blind dates leveren heel leuke verhalen op. Zo zijn er al vier mannen en vrouwen met elkaar op date geweest. Soms in een restaurantje, een andere keer in een gezellig koffiehuis of een café voor een drankje. Altijd klikte het en was het een gezellige middag of avond, waarbij er vooral veel werd gelachen.

Geef je op
Nog even in het kort: via deze link meld je je aan bij Pepper Dating en zet je het Viva-logo op jouw profiel. Zo weten we dat jij wel in bent voor een blind date! Als je wordt uitgekozen, word je gekoppeld aan een man die zich via WTF.nl heeft opgegeven. Je krijgt van ons een hapje, drankje en een leuke locatie. Na afloop van de date willen we jouw verhaal graag delen op Viva.nl en het interviewtje met jouw date komt dan op WTF.nl te staan.

Doe mee en wie weet lezen we binnenkort jouw blind date-ervaringen terug!