Blind date: ‘Hij had een blij hoofd’

geen

De derde blind date tussen een VIVA-vrouw en een WTF-man, georganiseerd door Pepper Dating, heeft plaatsgevonden. Simone (29, Haarlem, planner) en Matthijs (28, Beverwijk, consultant) ontmoetten elkaar in Patxaran in Haarlem!

Lees hieronder hoe Simone de avond heeft ervaren.

Waarom heb je je opgegeven?
“Het was een soort van impulsieve weddenschap met m’n beste vriendinnetje. Maar ik ging er eigenlijk niet vanuit dat ik ook echt benaderd zou worden!”

Hoe voelde je je toen het zover was? Nerveus?
“Dat viel wel mee, ik ben redelijk communicatief vaardig, dus ik red me meestal wel. Ik maakte me er niet al te druk om.”

Wat was je eerste indruk?
“Hij zag er heel vriendelijk uit en had wel een blij hoofd. Dus ik had er vertrouwen in dat het een gezellige avond zou worden. Het zou echter niet iemand zijn waar ik normaal gesproken op af zou stappen.”

Hoe verliep de avond?
“We zijn tapas gaan eten in Haarlem. Wat heel leuk was, omdat je toch moet overleggen welke gerechtjes je wilt eten en je geen idee hebt of je tafelgenoot hetzelfde lekker vindt. Omdat we allebei niet in het weekend konden afspreken, was dat meteen een soort van gespreksstof. Hij had een briljant feestje gehad, dus dat was erg leuk om te horen. Eigenlijk verliep de rest van de avond heel soepel. Ook bleek dat ik oorspronkelijk uit het dorp naast hem vandaan kom, dus daar konden we ook volop over kletsen. Er waren geen pijnlijke stiltes, we hebben juist super veel lol gehad.”

Was het een goede match?
“Op zich wel! Matthijs is een super aardige jongen, intelligent en grappig. Maar ik vrees dat er niet de klik was die toch echt nodig is voor meer.”

Komt er een vervolgdate?
“Dat denk ik niet. Mocht ik hem ooit nog tegenkomen, zal ik zeker een biertje met hem drinken. Maar alleen voor de gezelligheid.”

Hoe vond je het om te daten met iemand die je niet kent?
“Als je er over na denkt, is het natuurlijk best bizar. Maar ik vond het heel leuk!”

Lees op WTF.nl hoe Matthijs de avond vond! Wat denk jij? Is het een match??

Durf jij het ook aan? Je kunt je nog steeds opgeven! Maak een account aan op Pepper via deze link en zet het logo van VIVA op je profiel. Wie weet word jij door Pepper Dating gekoppeld aan een leuke man uit het bestand en lezen we jouw ervaringen binnenkort terug op Viva.nl!