Blind date: ‘Ik was wel opgelucht’

Viva.nl en WTF.nl organiseren i.s.m. Pepper dating heuse blind dates. De eerste heeft inmiddels plaatsgevonden!

Herinner je je onze oproep nog? Emma (25, Amsterdam, studente) en Sebastiaan (26, Amsterdam, projectleider evenementen in de horeca-branche) beten het spits af in restaurant Fijnhout in Amsterdam.

Benieuwd hoe de date volgens Emma verliep? Lees dan snel verder!

Wat was je eerste indruk?
“Het viel alles mee, haha. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, ik had zelfs geen naam. Gelukkig was het vrij snel duidelijk dat hij ook alleen was, zodat ik wist bij wie ik moest zijn. Het was een leuke jongen om te zien.”

Hoe verliep de avond?
“We deden eerst een drankje aan de bar, daarna verplaatsten we ons naar een tafeltje. Het was een beetje onhandig dat ik al had gegeten en hij nog niet, maar we hebben erg gezellig zitten praten. Op een gegeven moment waren er nog maar heel weinig mensen in het restaurant en vroegen we de eigenaar toch even tot hoe laat ze eigenlijk open zouden zijn. ‘Tot jullie klaar zijn’, was het antwoord. Niet veel later zijn we dus maar opgestapt.”

Was het een goede match?
“Ja, ik was wel opgelucht dat we het allebei interessant vonden wat de ander doet. We hebben hetzelfde opleidingsniveau en zijn allebei ambitieus. We hebben interesse in politiek en vinden New York leuk. Qua uiterlijk heb ik niet echt een type, maar Sebastiaan zag er prima uit.”

Ben je met hem mee naar huis gegaan?
“Haha, nee. Dat zou ik sowieso niet zo snel doen. Ik ging er heel open in, zonder verwachtingen, maar met hem mee naar huis gaan (of hij met mij) stond bij voorbaat al niet op de planning.”

Komt er een vervolgdate?
“Dat weet ik echt niet. Hij heeft wel m’n nummer gevraagd en we sms’en een beetje, vooral over onze interviewtjes op Viva.nl en WTF.nl. Ik zou het op zich wel leuk vinden, maar ik laat het initiatief even aan hem.”

Hoe Sebastiaan het vond? Dat lees je op WTF.nl!

Durf jij het ook aan? Je kunt je nog steeds opgeven! Goed nieuws: naar aanleiding van de reacties onder de oproep hebben we besloten de leeftijdsgrens te laten varen. Iedereen mag meedoen!

Maak een account aan op Pepper via deze link en zet het logo van VIVA op je profiel. Wie weet word jij door Pepper Dating gekoppeld aan een leuke man uit het bestand en lezen we jouw ervaringen binnenkort terug op Viva.nl!