Blind date: ‘We bleken veel gemeen te hebben’

De tweede blind date tussen een VIVA-vrouw en een WTF-man, georganiseerd door Pepper Dating, heeft plaatsgevonden. Debby (22, studente Financiële Administratie) en Neil (22, werkzoekend) ontmoetten elkaar in ’t Hart van Breda in, hoe verrassend, Breda!

Lees hieronder hoe Debby de avond heeft ervaren.

Waarom heb je je opgegeven?
“Eigenlijk kwam een vriendin van me ermee, zij was al lid van Pepper. En het leek me wel leuk, het was dus eigenlijk een spontane actie. Ik sta op zich wel open voor een relatie. Als je iets leuks tegenkomt, waarom niet? Sowieso vind ik daten heel leuk.”

Hoe voelde je je toen het zover was? Nerveus?
“Niet echt, een klein beetje maar. Ik dacht: ik kijk wel of het leuk wordt. Ik ging er heel open minded naartoe, ik had weinig verwachtingen.”

Wat was je eerste indruk?
“Hij zag er heel aardig uit. Maar eerlijk gezegd was hij niet iemand waar ik normaal gesproken op val, qua uiterlijk was hij niet mijn type.”

Hoe verliep de avond?
“We hebben gegeten en daarna nog wat gedronken. We hebben heel leuk gekletst, het was erg gezellig. We bleken veel gemeen te hebben. We zijn allebei bijvoorbeeld erg reislustig, hebben allebei gebackpackt. Daar hebben we het voornamelijk over gehad. Het verliep heel soepel, er vielen geen stiltes. Uiteindelijk hebben we er nog best lang gezeten.”

Was het een goede match?
“Ja, qua interesses en overeenkomsten zeker wel, maar er was helaas geen vonk. Ik denk wel dat we contact houden, ook omdat we deze zomer allebei weer op reis gaan. Er was zeker een klik, maar meer vriendschappelijk.”

Komt er een vervolgdate?
“Ik denk het niet. En ik denk dat hij daar hetzelfde over denkt. Dat hebben we die avond eigenlijk al uitgesproken naar elkaar, dat was wel snel duidelijk. Iemand kan qua persoonlijkheid nog zo goed bij je passen, dat betekent niet dat je ook direct verliefd op iemand kunt worden. Er was bij ons geen liefdesklik.”

Hoe vond je het om te daten met iemand die je niet kent?
“Ik vond het een heel aparte ervaring. Je weet gewoon echt helemaal niets van je date, je weet totaal niet wat je kan verwachten. Het was wel leuk, ik zou het best nog eens willen doen. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een afspraakje met iemand die je al een heel klein beetje kent.”

Wat denken jullie.. Is het een match?
Ook benieuwd hoe Neil het vond? Lees zijn verhaal op WTF.nl!

Durf jij het ook aan? Je kunt je nog steeds opgeven! Maak een account aan op Pepper via deze link en zet het logo van VIVA op je profiel. Wie weet word jij door Pepper Dating gekoppeld aan een leuke man uit het bestand en lezen we jouw ervaringen binnenkort terug op Viva.nl!

Beeld: privébezit