Blog Zimra: Alles went, zelfs porna-opnames

blog zimra geurts

De opnames voor mijn pornafilm, die ik heb mogen regisseren voor Dusk, zitten er dan eindelijk op. En wat was dat een interessante ervaring zeg!

Veel mensen trekken vaak bij mij automatisch de conclusie dat ik totaal niet preuts ben, omdat ik weleens naaktshoots heb gedaan. Nu moet ik zeggen dat dat wel klopt, maar als het echt op sex aankomt – en dan vooral in het bijzijn van anderen – vind ik dat toch behoorlijk intiem. Ik bedoel, intiemer dan dat kan eigenlijk haast niet.

Gewoon inspringen

Jullie kunnen denk ik dan ook wel begrijpen dat ik redelijk zenuwachtig was voor de echte opnamedagen. De verhaallijn, locaties, de juiste camerahoeken, sfeer etc. waren tot in de puntjes uitgewerkt, maar goed, hoe dat nu eigenlijk echt op zo’n moment verloopt weet je natuurlijk niet. Ik heb geprobeerd me er een beetje mentaal op voor te bereiden, maar kwam er al snel achter dat dat weinig zin had. Je kunt je haast niet voorbereiden op iets wat compleet nieuw voor je is en je nog nooit eerder hebt gedaan. Daar spring je gewoon in en dan merk je gauw genoeg hoe je eronder bent!

Wow, ze hebben gewoon sex

En gek genoeg, zoals toch vaak het geval is in het leven, went ook dit gewoon na een tijdje. Je moet er natuurlijk wel echt even doorheen en in eerste instantie denk je: ‘oh wauw, dit gebeurt nu dus echt, ze hebben nu echt sex’. Maar heel even later betrap je jezelf er toch op dat je ook hier gewoon aan went en voor je het weet bezig bent met statische zaken: hoe ziet het eruit op beeld, hebben we wel de juiste camerahoeken gekozen, lijkt het echt en gemeend, klopt het wel bij het porna-beeld, etcetera… omdat je uiteindelijk natuurlijk niks meer wilt dan iets moois neerzetten! Een hele gekke, onwijs interessante en leerzame ervaring zo bij elkaar, en ik kan alvast verklappen dat wij allen nu al echt erg enthousiast zijn over hoe alles is verlopen en de huidige resultaten!

We moeten nog de montage in en daarna is het nog even afwachten tot de porna-awards in maart voor ik het aan jullie kan laten zien, maar ik kan nu al niet wachten. Erg tevreden ben ik met deze gekke, interessante maar vooral toffe nieuwe ervaring! 


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Shop je slank
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0
Volgend jaar geen kerststress
In februari op zonvakantie

Beeld: Hans-Peter Velthoven