Blog Zimra: Doe de sex-workout!

sex workout

Ik weet niet wat jullie, maar als het zonnetje zich steeds meer laat zien, ik de vogels steeds meer hoor fluiten en het een lekkere temperatuur is buiten, dan krijg ik automatisch veel en véél meer zin in een heerlijke vrijpartij!

En dat is top, want sexen is – zoals velen van jullie vast al weten – ook nog eens één van de allerbeste workouts! Met een gemiddelde vrijpartij verbrand je tussen de 100 en 200 calorieën.

Sinds het lekkerder weer is, heb ik een beetje een dubbele agenda qua sex… maar dat vindt mijn vriend vast helemaal niet erg. Omdat ik sowieso al bezig ben met sporten, meer bewegen en beter eten heb ik sexen – goeie workout dat het is – ook maar aan dat lijstje toegevoegd.

Het begint met een blowjob

Dan moet je natuurlijk WEL wat meer moeite doen, dus vaker bovenop en vooral ook NIET het voorspel overslaan. Daar vallen ook een hoop calorieën mee te verbranden! Bovendien zorgt een lekkere blowjob ervoor dat de man het langer volhoudt.
Dat is in het geval van een sex-workout alleen maar handig – want hoe langer je vrijt, hoe meer calorieën je verbrandt, spieren je traint en dus hoe betere workout je hebt gehad!

Hoe meer, hoe beter

Orgasmes tijdens een vrijpartij zijn ook top! Hoe meer, hoe beter. Dat geldt natuurlijk sowieso al, want orgasmes zijn gewoon heerlijk – maar je verbrandt ook nog eens een hoop calorieën door alleen maar even lekker klaar te komen… Eén orgasme is goed voor zo’n 100 calorieën. Communicatie met je partner is dus ook belangrijk voor je sex-workout, want weet hij precies wat jij lekker vindt en wat bijvoorbeeld ‘jouw plekje’ of standje is waarvan je snel en hard klaarkomt, dan heb je meer kans op veel orgasmes en je raadt het al – een betere workout! 😀

Faken?

Ben jij stiekem een faker? Dan is er alsnog geen reden tot paniek, want daar verbrand je zelfs nog meer calorieën mee. Gemiddeld rond de 300 per neporgasme. Dat is waarschijnlijk omdat je voor een goede fake best wel wat moeite moet doen en dat kost een hoop energie. MAAR een fake orgasme is natuurlijk niet ons einddoel, he dames! Het verpest je sex-workout dan niet, maar het maakt ‘m er ook niet heel veel leuker op – en dat is wel de bedoeling. Dus laat die sportschool even met rust en ga los in bed! 🙂