Blog Zimra: Sex met sfeer

blog zimra geurts

Hoe vaak per week/maand/jaar heb jij nu echt sex met sfeer? Met romantisch de kaarsjes of leuke sfeerverlichting aan en dan echt even lekker de tijd ervoor nemen om elkaar heerlijk te verwennen.

Massages, lekker lang zoenen, goed de tijd nemen in het voorspel en vervolgens een heerlijk lange vrijpartij. Niet zo heel regelmatig, hoor ik de meesten van jullie denken. Of in ieder geval niet vaak genoeg! Want eens goed tijd vrijmaken voor echt wat sex met sfeer is harstikke lekker.

Druk, druk, druk

Tegenwoordig zijn veel van ons superdruk en als je dan even ‘sexy time’ hebt, dan heb je meestal inderdaad EVEN sexy time… Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, aangeven van joe, ik ben geil! En dan even lekker met elkaar sexen – maar echt de moeite en de tijd nemen om wat sfeer in de omgeving te toveren, gebeurt helaas bij de meesten (waaronder ook ik) iets te weinig en dat is jammer. Door al die drukke agenda’s van tegenwoordig is dit één van de mooie, leuke dingen aan intiem zijn die helaas nogal eens wordt verwaarloosd.

Dat is NU klaar! Nu je deze blog hebt gelezen, zal je weer even lekker je best moeten doen om je schatje of bedpartner eens goed te verrassen met wat sfeervolle sex! Dus:

  • Koop wat mooie rode & oranje kaarsen.
  • Zet je sfeerverlichting aan (als je die toevallig ook in een rode gloed hebt, is dat helemaal top).
  • Zet wat lichte en sexy hapjes neer en natuurlijk een lekkere fles vino met twee mooie grote wijnglazen! Denk wat de hapjes betreft bijvoorbeeld aan wat toastjes met lekkere kaasjes en aardbeien met slagroom of chocola.
  • Zet de massageolie (en andere speeltjes, mocht je die hebben en graag gebruiken) vast klaar en een fijn achtergrondmuziekje op.
  • Zorg er natuurlijk voor dat het verder een beetje netjes en opgeruimd is, dat scheelt al een hele hoop in de sfeer!
  • En niet te vergeten natuurlijk een sexy lingeriesetje met een mooi paar hakken en een lichte kimono eroverheen.

ZO! Als je hier echt lekker de tijd voor neemt, zal je merken dat je alleen al in deze voorbereidingen een hoop plezier hebt, laat staan de welverdiende vrijpartij. Dus ga deze week gewoon eens voor die lekkere sex met sfeer, & enjoy! 😉

Beeld: Hans-Peter Velthoven