Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Blog Zimra – Sexspeeltjes: gewoon doen!

blog zimra geurts

Het valt me op dat veel singles en stellen niet snel op zoek gaan naar leuke sexspeeltjes. Niet omdat ze denken dat het niet lekker of spannend is, meer omdat ze het moeilijk vinden om ze aan te schaffen.

Begrijpelijk, maar het is natuurlijk zonde als je die eerste stap daarom nooit zet. Speeltjes gebruiken tijdens de sex kan echt enorm opwindend zijn. Je hoeft ze natuurlijk niet elke keer te gebruiken – dan wordt het op een gegeven moment ook weer saai – maar af en toe kan het voor wat extra pit in de slaapkamer zorgen.

You only live once

Het maakt niks uit hoe oud en van welke generatie je bent, probeer het gewoon een keer uit. Ik bedoel: hello, you only live once! Een van de redenen waarom mensen het lastig vinden om speeltjes te kopen, is omdat ze het niet durven om een sexshop in te lopen en daar te vragen naar advies of uitleg. Ik zou zeggen: zet je daar overheen, want wat je ervoor terug krijgt aan spannende avonturen in bed is het zeker waard…

Mocht de winkel binnengaan toch een te grote stap zijn, dan zijn er gelukkig genoeg andere manieren om aan je sextoys te komen. Online kun je vrijwel alles vinden – van mega kinky tot simpele speeltjes – en daar staat ook genoeg uitleg en vaak zelfs recensies bij. Bestel gewoon wat leuke spulletjes en wees niet bang dat de postbode vreemd opkijkt, want de spullen worden vaak in een ‘neutrale’ doos verzonden.

Gewoon bij je thuis

Mocht je je daar nog steeds niet helemaal bij op je gemak voelen, dan is een ladies night hosten misschien wat voor jou. Een gezellige avond met vriendinnen en wijn en een consulente die een hele lading aan speeltjes meeneemt en daar uitleg over geeft.

Je leest het: er is eigenlijk geen goede reden meer om géén speeltjes in huis te halen. In plaats van thuis op de bank fantaseren over hoe het zou zijn om een speeltje uit te proberen, kun je het ook gewoon een keer doen! Ik beloof dat je sexleven daar echt alleen maar op vooruit zal gaan. En in het ‘ergste’ geval zorgt het voor een goede lachbui bij jou en je geliefde!


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Kijk niet naar cellulite!
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0
Volgend jaar geen kerststress
In februari op zonvakantie
Alles went, zelfs porna-opnames
Slaap naakt!

Beeld: Hans-Peter Velthoven