Blog Zimra: Slaap naakt!

blog zimra geurts

In elke relatie – hoe geweldig ie ook is – heb je weleens van die periodes waarin jullie allebei even wat drukker zijn. Gevolg: je sexleven staat even op een laag pitje.

Dat is, mits het niet te vaak voorkomt natuurlijk, heel normaal – maar ook heel jammer. Als je druk bent, ben je ’s avonds sneller moe. Tijdens een moment samen zijn jullie helemaal gesloopt en dan zien de bank en televisie er toch wel érg verleidelijk uit.

Lekker dicht tegen elkaar

Nu heb ik een hele goede en handige tip, die bij mij in ieder geval erg goed werkt en waardoor zulke drukkere periodes niet ten koste hoeven te gaan van je sexleven. En dat is: slaap naakt! Ik weet dat het op dit moment nogal koud is buiten, maar dat is ook des te meer reden om lekker dicht tegen elkaar aan te liggen. Als je allebei naakt slaapt, heb je toch wat sneller nog even lekker sex in bed, zelfs als je best wel moe bent.

Half slapend sexen

Er is (in mijn ervaring, in elk geval) vaak zo’n moment waarop je half in slaap aan het sukkelen bent en dan toch een soort van onbewust geil wordt, omdat je naakt in bed ligt. Van het één komt dan het ander en zo heb je dan toch nog vaak heerlijk ‘half slapende’ sex. Perfect voor als je eigenlijk te moe bent en door alle drukte toch nog even intiem wilt zijn met elkaar, zonder dat daar telkens weken overheen gaan!

Let wel: na dit soort sexpartijtjes ben je gauw geneigd om weer heerlijk bij elkaar in slaap weg te zakken, maar vergeet niet om nog even op te staan om te plassen en te wassen – want ladies, dat is altijd belangrijk! 😉 In een blaasontsteking heeft niemand zin en zo ben je wat je sexleven betreft nóg verder van huis…


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Shop je slank
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0
Volgend jaar geen kerststress
In februari op zonvakantie
Alles went, zelfs porna-opnames

Beeld: Hans-Peter Velthoven