Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Blog Zimra: Speel hard to get

blog zimra geurts

Het leukste aan iemand net leren kennen in romantisch verband, is om aan het begin nog een beetje hard to get te kunnen spelen.

Maar tegenwoordig vergeten mensen, heb ik het idee, steeds meer dat dat spelletje überhaupt bestaat. Doodzonde, want door aan het begin een beetje hard to get te spelen, bouw je een grotere sexuele spanning op, waardoor je uiteindelijk vaak een veel betere en hetere vrijpartij beleeft.

Opbouwen van sexuele spanning

Hier en daar een one night stand kan natuurlijk superspannend zijn. Dan ligt de spanning hem juist in het direct, passievolle en hete sex hebben met iemand die je amper kent. Maar doe het ook eens rustig aan als je met iemand aan het daten bent. En dan doel ik absoluut niet op de saaie, preutse manier, maar juist ondeugend en plagerig – want dáár bouw je die sexuele spanning mee op.

Maak ’m gek

Op een of twee dates gaan, je afvragen hoe diegene in bed is en daar direct al achter komen, kan leiden tot teleurstelling. Door telkens een beetje te flirten en te plagen (niet te véél natuurlijk, want je wilt ook niet dat hij denkt: ja, fuck you) maar nog niet mee naar huis te gaan of hem bij jou naar binnen te laten, maak je je date helemaal gek (en jezelf natuurlijk ook). Je gaat steeds meer en dieper naar elkaar verlangen, waardoor het – als het moment dan eindelijk daar is – vuurwerk is! Mocht je vanaf het begin al geen connectie voelen, dan zou ik ook verder geen moeite doen om hard to get te spelen. Zonder klik werkt het natuurlijk niet. Maar of die connectie er is, merk je natuurlijk op de eerste date al.

BAM! Vuurwerksex

Ik zou zeggen: ga op de eerste date vooral lekker kletsen. Mocht er een klik zijn, flirt dan een beetje en ga daarna gewoon ‘netjes’ naar huis. Op de tweede date kun je al wat meer flirten en ook het plagen mag een niveautje omhoog, maar stel het zoenen nog even uit. Op date drie geef je hem aan het eind een passievolle, maar niet al te lange zoen – waar hij waarschijnlijk heel erg naar uitkeek en daarna nog gekker wordt van verlangen. Hou dit de komende drie dates vol, met misschien wat langere zoenpartijen en een beetje voelen hier en daar. En dan zou ik zeggen: op date zeven BAM, uit de kleren en vuurwerksex! Wie wil dat nou niet?Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Bilmassage
SM

De druk van social media

Sexspeeltjes: gewoon doen

Kijk niet naar cellulite!
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0

Beeld: Hans-Peter Velthoven