Blog Zimra: Zo geef je een goede blowjob

blowjob

Hoe geef je nu een goede blowjob? Het is iets dat veel vrouwen zich vast vaak afvragen. Ik denk ook dat daar niet per se één helder antwoord op te geven is. Het is natuurlijk ook best een persoonlijk dingetje: de ene man vindt dat lekker, de ander houdt weer ergens anders van.

Daarom is het sowieso altijd belangrijk om hierover te communiceren. Vraag aan je partner (of dat het nu een vaste of een scharrel is) wat hij lekker vindt. Je kunt tijdens het pijpen natuurlijk ook proberen zoveel mogelijk af te gaan op zijn lichaamsreactie, dat is altijd een goeie tip!

Fijne sexpartij

Maar hoe of wat er nu precies voor zorgt dat een blowjob lekker is: ik raad sowieso aan om je partner regelmatig een lekkere pijpbeurt te geven – omdat het in veel gevallen ook leidt tot een fijne sexpartij, ook voor jezelf! 🙂 Je lief houdt het over het algemeen dan langer vol en hoe vaker je pijpt, hoe beter je er ook in wordt – oefening baart kunst! Zo voel je je er dan vanzelf ook steeds zekerder in – en je zeker voelen over jezelf binnen een (sex)relatie is belangrijk, en dat zie je ook zeker terug in de sex.

Ga het in ieder geval vooral niet uit de weg omdat je er misschien niet zo goed in denkt te zijn. Dat is hartstikke zonde. Hoe vaker je het doet, hoe meer je je erbij op je gemak zal gaan voelen en dan ga je ook steeds meer in jezelf geloven. En dames, schroom ook vooral niet om ook andersom je partner aan te sturen als hij even lekker met jou bezig is 😉

Voorspel: ja!

Voorspel kan veel verschil uitmaken binnen je sexleven en dat heeft vooral alles te maken met communiceren – doe dit dus ook!
Voel je er niet ongemakkelijk bij om te vragen of te vertellen wat je lekker vindt, gooi het er gewoon uit en ben daar open over. Daar hebben jullie uiteindelijk echt alleen maar baat bij.

Een vluggertje hier en daar blijft altijd leuk, maar laten we eerlijk zijn: voorspel is toch wel héél erg fijn. 🙂

Beeld: iStock