Blondjes hebben de meeste sexpartners

meeste sexpartners

Er is misschien geen haar op je hoofd die hier aan denkt (pun intended), maar als we dit onderzoek moeten geloven zegt je haarkleur iets over je sexleven.

Misschien was Kim Kardashian stiekem al op de hoogte van dit nieuws maar uit onderzoek van match.com onder bijna 6000 singles blijkt dat blondjes de meeste sexpartners hebben, meer dan vrouwen met bruin en zwart haar. Ook staan blonde vrouwen bovenaan als het gaat over denken aan sex. 27% van de blondines denkt meerdere keren per week aan sex, tegenover 24% van de vrouwen met bruin haar en 22% van de dames met zwarte lokken.

Nummertjes

Van de vrouwen met blond haar heeft 60% onenightstands. Ook 58% van de redheads duikt weleens voor een nachtje tussen de lakens met een man. In het onderzoek werd daarnaast gevraagd naar het aantal sexpartners, en ook hier staan de ladies met blonde haren bovenaan. De teller staat bij blondjes op gemiddeld 10,1 bedpartners. De tweede plek is voor de roodharigen met 9,4 mannen, gevolgd door 8,9 bedpartners bij vrouwen met grijs haar. Brunettes doen aan minder partnerspreiding en delen het bed met gemiddeld 7,8 mannen.

Opgelicht

Hoewel de resultaten opvallend zijn, bewijst het onderzoek niet dat er daadwerkelijk een verband is tussen haarkleur en sexleven. Ben je toch overtuigd geraakt dat je voortaan als blondine door het leven moet? Voordat je acuut je haar licht verft: dit zijn wat nadelen van blonderen.

Beeld: iStock
Bron: Glamour US