Bonte beestenboel op je vagina

geroosterde venkel

Misschien zat je er al op te wachten, misschien ook niet. Maar na het vajazzling en vatooing is er weer een nieuwe trend op het gebied van vaginadecoratie ontstaan! Vanaf nu kun je je bikinilijn versieren met de ‘Foxy Bikini’ en ‘Carnivale Bikini’-pruiken, die zijn gemaakt van geverfd vossenbont en veren van exotische vogels. Idee voor carnaval misschien?

De behandeling
Een behandeling voor de vossenbontdecoratie kost 175 euro. De vrolijk gekleurde veren zijn iets goedkoper: deze behandeling kost 152 euro. Een specialist brengt het pruikje aan op je bikinilijn (die eerst wordt geharst) en je hebt er maar liefst drie dagen plezier van. Nou ja, als je je vagina drie dagen lang niet wast met zeep dan.


Waar komt het vandaan?
De vaginapruikjes zijn speciaal voor Valentijnsdag gecreëerd door Cindy Barshop. Volgens haar zou je je extreem sexy voelen met zo’n dierenpruik op je vagina. Cindy is onder andere bekend van The Real Housewives of New York City en zette eerder ook de vatooing-trend op de kaart.

Voor de pruikjes raakte Cindy geïnspireerd door modeontwerpers die bont en veren gebruiken voor hun nieuwe collecties. Ze wilde van de fashiontrend een beautytrend maken, iets wat naar haar idee is gelukt. “De behandeling is enorm populair, juist omdat het zo over-de-top is.”

PETA
Maar niet iedereen is blij met deze vagina-accessoires. Dierenrechtenorganisatie PETA is kwaad op Cindy en haar beautysalon Completely Bare Salon, waar de behandeling wordt aangeboden. De president van PETA vindt het maar een smerige behandeling: “Het is ronduit wreed om dieren te doden, enkel en alleen vanwege de reden om je geslachtsdelen te versieren.”

Cindy zegt respect te hebben voor de boodschap van PETA, maar blijft de behandeling toch aanbieden in haar schoonheidssalon.

Wat vind jij van deze vaginatrend? Bekijk ‘m hier nog eens goed!