Buiten seksen

geroosterde venkel

Het zonnetje schijnt en de temperaturen lopen op. Tijd om naar buiten te gaan. Net als bij de dieren, neemt ook ons libido in de lente flink toe. Grijp je kans en neem je lover mee naar buiten om hem eens flink te verwennen.

Het strand
Er zijn liedjes over geschreven en cocktails naar vernoemd, dus dit moet je een keer proberen. Het is tijd voor sex on the beach! De kans om betrapt te worden maakt het spannend, maar je wilt natuurlijk niet dat iedereen kan meegenieten. Loop daarom eerst een heel stuk door en wacht bij voorkeur tot de avond valt. Zorg wel dat je een handdoek bij je hebt, zand is niet zo fijn voor je vagina.

De zee
Misschien nu nog een beetje koud, maar zeker een aanrader voor in de zomer. Meestal neem je een verfrissende duik in zee om even af te koelen. Maar soms maakt diezelfde zee je alleen maar heter! Wat is er nou lekkerder dan samen met je lief te dobberen op de golven? In de zee zijn jullie bijna gewichtloos, wat seksen wel heel makkelijk en lekker maakt. Pas wel op met condooms, ze zijn lastig om te doen in de zee en niet altijd betrouwbaar onder water.

Het bos
Jij en je lief maken een romantische boswandeling. De zonnestralen piepen door de bomen heen, de vogeltjes fluiten en overal bloeien vrolijke bloemetjes. Tja, met al die romantiek is het niet zo gek dat je ineens helemaal in de mood bent. Je lover drukt je tegen een boom en begint je hartstochtelijk te zoenen. Tip: zorg dat je lekker ver het bos in gaat en neem een kleedje mee. Ook is het verstandig om elkaar thuis op teken te controleren.

Op het balkon
Als je een privébalkon hebt, dan is dit de perfecte plek om te vrijen. Heb je een balkon waar anderen jou kunnen zien? Scherm dan gewoon het balkon af. Zorg er wel voor dat je het genoeg afschermt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat een buurman naar jullie gluurt. Soms kan het trouwens juist spannend zijn als anderen jullie kunnen zien…

Heb jij wel eens buitenseks gehad? Laat het ons weten!