Buitenseks? Opgepast!

geroosterde venkel

En als je dan een aantrekkelijk stukje natuur ziet…

En wat is er lekkerder dan in de buitenlucht te seksen? Toch is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de gevaren van buitenseks.

Gevaar 1: Het bos
Hoe aantrekkelijk het bos ook is met de fluitende vogeltjes en de open plekken met sappig gras, er schuilt gevaar! En het specifieke gevaar in het bos is de teek. Akelige kleine, spinachtige beestjes, die dol zijn op de donkere, warme plekjes in/op jouw/zijn lichaam. Ze bijten zich vast en zuigen bloed op. Dat is nog niet het grootste probleem. Teken kunnen de ziekte van Lyme overbrengen. Hou je lichaamsholtes dus wel in de gaten!

Gevaar 2: Het weiland
Je ziet een mooi weiland en kunt de verleiding niet weerstaan om daar een potje te gaan seksen. Ho! Let op! Zijn er echt geen koeien in dat weiland? Koeien zijn namelijk enorm nieuwsgierige beesten, en voor je het weet ben je omsingeld door deze herkauwers.

Gevaar 3: De duinen
Heerlijk zo’n duinpannetje, ideaal voor een potje seks. Toch is zelfs dit plekje niet vrij van gevaar. Je tere billen en borsten hebben waarschijnlijk de hele winter geen zon gezien en als je nu vrolijk je kleren uittrekt, loop je kans om flink te verbranden. Eerst smeren met zonnebrand, voordat je ‘spontaan’ gaat seksen. Oja, en zand kan heel erg schuren…

Gevaar 4: Langs de snelweg
Stel: Je bent onderweg en je krijgt zin. Dus parkeer je even op een parkeerplaats langs de snelweg om de bosjes in te duiken. Fout! Dubbel gevaar: Ten eerste zijn die bosjes vaak niet meer of minder dan een openbaar toilet (Bah) en ten tweede loop je grote kans dat je je onwetend op een populaire seksontmoetingsplek bevindt. Voor je het weet heb je een onbekend stel handen op je lijf, of erger…