Chocolade of afstandsbediening?

geroosterde venkel

Je herkent het vast wel. Je verheugt je er de hele dag al op, kijken naar je favo serie Sex and the City. Eenmaal thuis heeft manlief de afstandsbediening te pakken, vandaag speelt er namelijk weer een of andere club een balletje in het doel. Na lang smeken en honderd argumenten later geef je de strijd op.

Provider Online zag in hun onderzoek naar de strijd om de afstandsbediening, dat mensen liever niet alleen TV kijken. Dit doen ze het liefst met hun partner, toch is dat moeilijk want 57% van de stellen heeft een verschil in smaak bij het kijken naar tv-programma’s. Zeven van de tien stellen wil wel eens tegelijkertijd iets anders zien.

Om nog even in de stereotypering man/vrouw te blijven; mannen kijken het liefst naar een voetbal wedstrijd (64%) terwijl de vrouwen graag naar series en soaps willen kijken (67%). Je kunt nagaan dat dit wel eens een strijd oplevert. 58% van de mannen wint die strijd als er een voetbal wedstrijd op televisie is. Dat is toch verschrikkelijk?

Daarom heeft mannelijk Nederland op dinsdag 23 november 2010 het alleenrecht op de TV gehad, gedurende de voetbalwedstrijd Ajax – Real Madrid. Huh maar waarom dan? Alle vrouwen waren die avond namelijk te vinden in de Zuidpool in Amsterdam. Daar keken ze samen met andere afstandsbediening gedupeerde vrouwen naar de meest favoriete series als Sex and the city, Desperate Housewives en Greys Anatomy onder het genot van chocolade, thee, koekjes en wijn.

Vrouwonline mocht een hapje van de sfeer proeven!

Dit was helaas een eenmalige actie van Online. Zij hebben digitale televisie gelanceerd en wilden dit op deze manier onder de aandacht brengen.

Enkele voordelen van digitale televisie van Online:
– Je kunt tot maximaal 3 televisies aansluiten op één abonnement.
Dus hij aan de voetbal en jij ernaast met Sex and the City.
– Opnemen tot 160 uur.
Dus mocht je de strijd verliezen, opnemen kan altijd.
– Live pauzeren.
Dat betekent plassen wanneer jij wilt!
– Draadloos kijken.
Geen irritante kabels meer!
– Teletekst
Hij kan ook wel scores kijken op teletekst right?
– Het is mogelijk op andere plekken dan thuis te kijken, binnen Nederland.
Hoe handig?