Christa won de Vent voor Valentijn!

valentijn

De spanning liep afgelopen week hoog op op onze social media-kanalen, want VIVA deelde een vent uit voor Valentijn! De redactie werd overspoeld door aanmeldingen van single (of niet single) dames die wel zin hadden in een date. Christa werd de gelukkige winnaar en liet zich zaterdagavond flink verwennen door haar eigen Valentijn.

Nietsvermoedend gaf Christa zich vorige week op voor de winactie. “Ik ben sinds kerst abonnee van VIVA en ontvang wekelijks de winacties per email. Dat ik nu al iets zou winnen, had ik nooit verwacht. En dan ook nog deze Valentijnsdate!”

Met knikkende knieën stapte Christa op haar fiets naar het Amsterdamse restaurant waar het stel voor 100 euro mocht dineren. Daar stond de man, geregeld door datingservice Huur een Heer, als een echte gentleman met een bos bloemen op haar te wachten. Zijn brede glimlach deed Christa’s lichaamstemperatuur wel even stijgen. “Hij zag er goed uit. Ik snap wel waarom Huur een Heer hem in het bestand heeft staan”, lacht ze.

Al snel was er een klik. Terwijl Christa en haar date genoten van een heerlijk diner, werd er flink wat afgekletst. De twee bleken op dezelfde school gezeten te hebben, dus binnen no time werden oud-leraren en bekende plaatsen in de stad besproken. “Allebei zagen we het weer even voor ons, super leuk! Daarnaast hebben we het over van alles en nog wat gehad, zoals reizen, religie en toekomstplannen. Het was erg gezellig.”

Terwijl de tijd voorbij vloog en de drank rijkelijk vloeide, stelde Christa de vraag waar ze al van begin af aan nieuwsgierig naar was: waarom doet deze man mee aan een VIVA-winactie? “Die vraag bleek wederzijds te zijn. Onze conclusie: het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.” Blij en stiekem ook een beetje trots, nam ze aan het einde van de avond afscheid van haar date. “Ik heb een hele leuke avond gehad en ben weer een ervaring rijker. Wie weet dat we elkaar nog eens zien.”

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.