4x daarom gebruik je een buttplug

buttplug

Wat kan er nou lekker zijn aan een sexspeeltje in je achterste, zul je je misschien afvragen. LotteLust legt het uit.

Een buttplug kun je gebruiken tijdens de sex, samen of alleen. Wat veel stelletjes ook doen, is de toy als voorbereiding gebruiken vóór de anale penetratie. Zo kan de achterkant alvast een beetje wennen voordat een piemel zijn entree maakt.

Het gevoel

Geniet je van anale sex? Dan ga je een buttplug vast ook heerlijk vinden. Het is dezelfde stimulatie als een op en neer bewegende penis, maar dan wat minder heftig. Iets wat de meeste vrouwen juist prettig vinden.

Dubbel genot

Dubbele penetratie zonder een trio, dankzij een buttplug kan het. Als je altijd al eens wilde weten hoe het voelt of zowel vaginaal als anaal gestimuleerd wil worden, is een plug een leuk speeltje om aan te schaffen.

Handsfree

In de categorie sextoys is deze anale toy een van de weinigen waar je handsfree van kunt genieten. Na het inbrengen blijft ie namelijk netjes op zijn plek zitten. Je hoeft ‘m niet op en neer te bewegen of te bedienen. Heel fijn, want dan heb je weer aandacht én handen over voor andere dingen.

Heftiger orgasme

Een hoogtepunt door anale stimulatie, kan dat? Jazeker. Dat extra beetje stimulatie (de anus heeft veel gevoelige zenuwuiteinden) van de buttplug in combinatie met orale of vaginale sex kan een dubbel zo knallend orgasme opleveren.

Lees ook: 

De beste anale sexspeeltjes
De grootste misverstanden over anale sex

Tekst LotteLust | Beeld iStock
LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.