Liefde gaat écht door de maag: refrigerdating is de nieuwste trend

refigedating

Liefde gaat door de maag zeggen ze weleens en je zou liegen als eten bij jou niet op nummer één staat. Een toekomstige partner moet dus echt zijn of haar best gaan doen om deze bijzondere plek te veroveren. Daarom laat de datingapp Refrigerdating je matchen op basis van de inhoud van jouw koelkast.

Zo weet je ook zeker dat jouw toekomstige lief jouw grote obsessie met sushi deelt en bijvoorbeeld ook gember niet te pruimen vindt. Hoe werkt het? De app is ontwikkelt in Zweden en om de perfecte match te vinden, hoef je slechts een foto van de inhoud van jouw koelkast te uploaden.

Koelkast

Ook moet je nog wel even kort wat over jezelf vertellen, máár het is jouw eten wat echt telt. Daarom geeft Samsung ook aan dat je beter niet ‘vals kunt spelen’. Want stiekem even alles recht leggen gaat tegen het hele idee in van de applicatie. ‘Begin je ijskast nu niet te stylen! Voor een geslaagde match moet het wel echt zijn.’ Hoewel het natuurlijk in feite onderdeel is van een reclamecampagne is van Samsung, lijkt de app ons een echte uitkomst. Kom je er in ieder geval niet na een paar weken achter dat jouw prins(es) op het witte paard eigenlijk de koning(in) is van ‘ik lust dit niet’.

VIVA banner

Bron: Flair.be | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!