Daten, maar dan anders

geroosterde venkel

Ben jij een aap of een draak?
En zoek je jouw match? Kijk dan eens op Two-Gether.org. Daar word je met iemand gematched die volgens de Chinese astrologie met jou overeenkomt. Of, eigenlijk met iemand die je aanvult. In de Chinese traditie gaat het namelijk om een harmonische relatie tussen mensen. En dit betekent dat je als partners van elkaar moet verschillen, waardoor je wederzijds respect, motiverende krachten, bewondering en bezieling bij elkaar vindt.

Let your flirt t-shirt talk!
Op shirtdater.com kun je je eigen unieke t-shirt ontwerpen. Zie je iemand met een flirt t-shirt? Dan kun je zijn/haar gegevens op de site opzoeken en zo contact met hem/haar leggen. En andere mensen dus ook met jou!

Vrouw zoekt boer?
Wil jij je eigen boer of boerin ontmoeten? ‘Agrarisch denkende’ mensen kunnen terecht op farmdate.nl. Er staan tal van boeren en boerinnen ingeschreven, dus grote kans dat jouw droomboer er ook bij staat!

Een dagje ouder?
Maar nog steeds zin in een leuke date? Dan is seniorendating.nl de place to be. Steeds meer senioren maken gebruik van internet, ook om te daten.

Ben jij niet perfect?
Ach, wie is er wel perfect? Maar houdt jouw verlegenheid je tegen om leuke contacten op te doen, dan is zeddnet.com een leuke site voor jou. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Als je heel hip bent mag dat, maar het hoeft niet. Je bent méér dan welkom, gewoon zoals je bent.

Iemand ontmoet in het ov?
Het is niet echt een datingsite, maar toch erg handig als je die leuke man/vrouw uit de trein of de bus weer terug wilt zien: ovontmoetingen.nl.

Heb jij een weelderig figuur?
En heb je het idee dat dat je tegenhoudt om de ware te vinden? Kijk dan eens op rubensdating.com. Rubensdating is een site die bedoeld is om het geluk tussen volslanke mensen en mensen die een voorkeur voor volslank hebben te vergroten.

Klein, groot, dik, dun?
Oftewel: Ben je niet doorsnee? Ga dan naar andermaatje.nl. Deze site richt zich voornamelijk op iedereen met een ander maatje. Ben je zeer voluptueus, volslank, erg slank, heel erg lang of juist heel klein? Dat is het publiek waar Andermaatje zich op richt, maar natuurlijk ook op al diegenen die juist van een ander maatje houden ook al zijn ze zelf ‘doorsnee’.