Daten met een boer!

geroosterde venkel

De laatste jaren is het helemaal hip: een relatie met een boer. Bij het programma Boer zoekt Vrouw komen elk seizoen honderden brieven binnen van enthousiaste dames die een relatie met een boer wel zien zitten.

Succesvoller
Sommige mensen vinden het misschien gek dat zoveel vrouwen geïnteresseerd zijn in een boerenman. Maar heel gek is het niet. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die op het platteland wonen meer kans hebben op een succesvolle liefdesrelatie dan mensen die in de stad wonen.

Het onderzoek werd gehouden onder 2.000 mensen in Groot-Brittannië. Daaruit blijkt dat 77% van de Britten die op het platteland wonen hun soulmate al hebben gevonden. Slechts 48 procent van de mensen die in de stad wonen heeft de liefde van zijn leven al gevonden, zo meldt Dailymail.

Langere relatie
Een relatie op het platteland duurt gemiddeld twee keer zo lang dan in de stad! Goede reden om je spullen te pakken en in te trekken bij een leuke boer toch? Ook wanneer je graag wilt trouwen moet je op het platteland zijn. Ongeveer 55% van de mensen op het platteland is getrouwd, tegenover 45% in de stad.

Seks met een boer?
Mensen op het platteland zeggen vaker ‘ik hou van jou’ tegen hun geliefde. Ook is maar liefst 63% van de plattelandsmensen tevreden met zijn seksleven. In de stad ligt dit percentage véél lager, namelijk op 22%. Wil je een partner die je trouw blijft? Ook dan kies je een boer! Slecht 10% van hen gaat wel eens vreemd tegenover 20% van de stadsmensen.

Daten met een boer
Zie jij het wel zitten om te daten met een boer? Zondag 13 mei begint Boer zoekt Vrouw weer. Tien vrijgezelle boeren staan weer te trappelen om zich voor te stellen en leuke brieven binnen te slepen! Wil je liever niet op tv komen? Op framdate.nl vind je allerlei boeren die wel met jou willen daten. Wie weet sta jij binnenkort romantisch tussen de koeien!

Zou jij een relatie met een boer kunnen beginnen?