Daten met een collega? Dat pak je zo aan

daten met een collega

Je doet ’s ochtends net wat beter je best voor de spiegel, komt met een big smile de werkvloer op lopen en maakt zonder morren dat extra overuurtje… Een flirt met een collega is leuk en spannend – zolang niemand jullie rode koontjes maar ziet na het zoveelste werkoverleg.

Een relatie op de werkvloer is in Nederland niet verboden, maar het is wel oppassen geblazen. Niet iedere werkgever zit op die sexuele spanning op de werkvloer te wachten. Een goede aanpak is dus vereist. Online magazine over sexualiteit LotteLust weet precies hoe je moet handelen!

Vreemdgaan = no go

Heeft een van jullie een relatie? Laat deze office romance dan voor wat het is. Een break-up zorgt voor extra drama en dat is het niet waard. Vooral niet als er kinderen bij betrokken zijn.

Niet met de baas

Sex met je baas: het is welbekende fantasie onder ons vrouwen. Nou ja, niet met elke baas natuurlijk. De combinatie van een machtspositie en onderdanigheid is een fijne combi voor een spannende video of verhaal, maar in real life is het vaak een dodelijke combinatie. Niet doen dus.

Werk vs. privé

Jullie willen jullie relatie het liefst van de daken schreeuwen, maar als je collega’s bent, is dat soms lastig. Want moet je nu zakelijk tegen elkaar doen op de werkvloer of niet? Dat ligt geheel aan de sfeer op het kantoor. Is die informeel, dan kun je best laten zien dat je een setje bent. Bij twijfel is het handig om met je leidinggevende te overleggen. Dan weet je in elk geval dat je iedereen te vriend houdt. Enne: elkaar op de billen tikken, een potje tongen of juist ruziën over wie kookt vanavond is sowieso een dikke nee.

You’ve got mail

Een leuke bijkomstigheid van zo’n hele dag professioneel blijven: des te meer pret heb je om ’s avonds naar uit te kijken. Wind elkaar op met ondeugende e-mails, máár: wel meteen verwijderen! Hoe gênant zou het zijn als je collega een glimp opvangt van jullie junk mail.

Heb je ze weer

In een nieuwe relatie wil je vaak elk moment van de dag samen zijn. Hartstikke handig dus dat jullie met elkaar werken. Maar vergeet niet ook te lunchen en kletsen met andere collega’s. Niemand houdt van een plak-stel.

Even een van-bilaatje

Natuurlijk heb je meer zin als je elkaar steeds tegenkomt. In de bezemkast, op je bureau en op de toiletten: gráág. Maar bedenk je wel dat je collega’s vrij snel vermoedens zullen hebben dat jullie af en toe een wip maken op kantoor. En je wilt niet dat je collega’s gaan roddelen over jullie sexcapades. Als je het doet, doe het dan dus voorzichtig en met mate.

Op LotteLust.nl lees je de beste tips voor hoe je sex op het werk aanpakt. Waar, wanneer en hoe!

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.