Single en gek op reizen? Dan heeft deze dating app de ideale vacature voor jou

Dating app

Alle dating apps al geprobeerd, maar zit de ware er telkens maar niet tussen? Dan heeft Bumble de ideale vacature voor jou. Niet alleen ga je hierbij op zoek naar de prins(es) op het witte paard, ook mag je daarvoor heel de wereld rond reizen.

Wat ga je doen? Je maakt een trip door Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Klein dingetje: je moet natuurlijk wel de app gebruiken om kennis te maken met misschien wel jouw toekomstige partner. Maar dat niet alleen, ook kun je met de andere twee applicaties van Bumble gezellig vrienden maken en je netwerk uitbreiden. Sounds good, right?

The Global Connector Bee

Je wordt dan de zogenoemde ‘Global Connecter Bee’. Een hele mond vol, maar eigenlijk betekent het gewoon dat je tijdens je reis alles vastlegt in de vorm van blogs, vlogs en sociale mediapost. Chelsea Maclin, de marketing vice-president van Bumble, legt uit:  ‘We zijn een globaal bedrijf dat de missie heeft om mensen te verbinden op een empowerende manier.’ Je kunt je nog tot 14 juni opgeven via de app, dus waar wacht je nog op?

Bron: HLN | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!