Inspiratieloos? Deze dating-app doet de talking voor jou

dating-app

Online daten is een vak apart. En het vinden van een goede, originele maar niet wanhopige openingszin al helemaal. Loop je ook vaak vast, en kom je niet verder dan een simpele groet? No worries, de nieuwe dating-app ‘Typs’ is je redding.

De dating-app verzint de meest briljante oneliners, waardoor de vrijgezellen aan je voeten liggen.

Inspiratieloos

Heb je eindelijk een leuke match, begint de knappe vrijgezel in kwestie niet met praten. De bal ligt dus kennelijk bij jou, maar hoe open je het gesprek op een leuke, verassende én luchtige manier? Met een ‘Hoi, hoe gaat het?’ kom je anno 2020 echt niet meer goed uit de verf, en is de kans groot dat er niet eens een antwoord komt.

De app der apps

Niet getreurd, want de oplossing voor jouw inspiratieloze brein is binnen handbereik, en wel in de vorm van een dating-app die wat ons betreft al veel eerder verzonnen had mogen worden. De app ‘Typs, Text Messages For Dating’, zorgt ervoor dat de briljante zinnen uit je toetsenbord vliegen, zónder dat je er zelf je hersens voor hoeft te laten kraken.

Online talenwonder

Hoe het werkt? Simpel. In de app kun je verschillende categorieën kiezen, waaronder onder andere ‘Just matched’, ‘Aks out for a date’ en zelfs ‘Morning after’. Heb je dus net een match en ben je naargeestig op zoek naar een leuke opener? Dan kun je in die betreffende categorie een heel scala aan geniale zinnen vinden. Ook antwoorden op lastige vragen kun je er vinden, waardoor je nooit meer met je mond vol tanden komt te staan. De app is wel in het engels, maar er is altijd nog een vertaalmachine waardoor je zelfs met steenkolenengels nog optimaal gebruik kunt maken van deze app. Kom maar door met die dates!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Beautify. Beeld: iStock
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.