De 5 grootste (online) datingmissers

datingmissers

Alle single ladies weten het: daten is vermoeiend. Je steekt er veel tijd en energie in, en plots kan het voor niks zijn geweest en moet je weer he-le-maal bij één beginnen. Misschien komt het omdat je je schuldig maakt aan een van deze vijf datingmissers…

Tekst LotteLust | Beeld Sanoma Beeldbank

Slechte foto’s

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Make it count. Op basis van jouw profielfoto wordt binnen een paar seconden de eerste indruk gevormd. Zorg voor een lichte en scherpe profielfoto waar je hele hoofd op staat. Een mooie glimlach doet ook wonderen voor je image. Zorg dat je minstens twee foto’s van jezelf plaatst en dat je regelmatig wisselt. Tot slot kun je altijd nog op de wetenschap vertrouwen: volgens onderzoek zou de kans op een match vergroten als je de kleur rood draagt.

Juiste datingsite

Zoek je wel op de juiste plekken? Tinder is een natuurlijk de kweekvijver voor dating én – inderdaad – er zijn genoeg mensen die wel hun liefde kennen via de datingapp. Maar geen zin in slechte openingszinnen, spelletjes en slechte dates? Er zijn nog genoeg andere toffe datingsites die niet suf zijn. Keuzestress is niet nodig… Op LotteLust vind je de datingsitevergelijker waar je vindt welke datingsite de beste match voor jou is.

Cliché profieltekst

Spontaan, sociaal, avontuurlijk en sportief? Joh, net als 100.000 andere vrouwen van je leeftijd. Onderscheid jezelf door in je profieltekst voorbeelden te geven waarom jij zo bent. Sportief? Vertel dat je traint voor een marathon. Gek op films? Benoem dat jij de top 250 van IMdB allemaal hebt gezien. Op die manier schets je een veel beter beeld van jezelf én spring je eruit.

Te veel ballen omhoog houden

Veel lijntjes opgooien is natuurlijk handig. Dan zal er altijd wel een mannelijke vis bijten, toch? Totdat je met tien tegelijk een gesprek moet onderhouden. Liefde vinden is geen race. Probeer dus niet met te veel mannen tegelijk te kletsen. Dan krijg je het straks zo druk dat je je niet kan focussen op die ene leukerd.

Negatieve vibes

Zet je beste beentje voor. Mannen hebben een hekel aan gezeur. Wat wij vrouwen vaak als ‘effe lekker ons hart luchten’ zien, vinden zij al gezeur. Wees liever overdreven positief, enthousiast en vrolijk. Jouw positiviteit is verslavend en zorgt ervoor dat hij na elke chat of date wil terugkomen voor meer…

Meer datingadviezen nodig? Dít moet iedere moderne vrouw onthouden. 

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.