De 5 populairste seksfantasieën

Wat zijn de vijf meest voorkomende seksfantasieën?

Gedwongen seks
Seks terwijl je wordt verkracht of wordt vastgebonden door een hele groep (oudere) mannen. Het klinkt hard, maar het is toch een van de meest voorkomende fantasieën. En het hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je écht verkracht wilt worden.

Verboden seks
Veel mensen doen het in gedachten met de beste vriend of vriendin van zijn of haar partner, met een zus of broer van de partner of met de baas of bazin. Het opwindende hiervan zit in de onbereikbaarheid en het aantrekkelijke verbodene. Voordeel hiervan is dat je je niet schuldig hoeft te voelen en niets aan je partner uit hoeft te leggen.

Groepsseks
Seks met meerdere personen, zoals mannen die voor je in de rij staan om bij je naar binnen te dringen. Zo krijg je het gevoel dat je ontzettend aantrekkelijk en gewild bent en alle aandacht op jou is gericht!

Exhibitionistische seks
Exhibitionisme is de neiging om je geslachtsdelen te tonen in het openbaar. Je krijgt er een kick van als andere mensen jouw geslachtsdelen zien. Het is dan ook de fantasie van veel mensen om tijdens de seks bekeken te worden door anderen. Sommige mensen vinden ook het opwindend om te zien hoe hun partner seks heeft met iemand anders.

Seks met iemand van hetzelfde geslacht
Je hoeft er geen homoseksueel voor te zijn, maar veel mannen en vrouwen fantaseren toch echt over seks met iemand van hetzelfde geslacht! Je gaat er vanuit dat iemand van hetzelfde geslacht precies weet wat diegene moet doen om het jou ontzettend naar je zin te maken.

Bron: Goedele Liekens