De beste tips voor een (beter) orgasme


Het is inmiddels wel bekend: lang niet alle vrouwen kunnen makkelijk een orgasme krijgen. Lukt het bij jou de ene keer wel en de andere keer niet? Of wil je gewoon nóg betere orgasmes ervaren? Lees dan snel deze tips!

Het zit allemaal in je hoofd
Tijdens een vrijpartij lukt het soms niet om in de juiste mind set te komen. Zorg er dan voor dat je van tevoren alvast in de stemming bent. Lees een spannend verhaal of kijk naar erotische beelden. Je kunt ook naar je favoriete muziek luisteren waar jij opgewonden van wordt. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Help hem een handje
Als zijn moves niet werken, moet je het daar niet bij laten. Pak zijn hand en leg hem op de jouwe. Laat hem vervolgens zien welke bewegingen jij fijn vindt. Wees niet bang voor zijn reactie: de meeste mannen vinden dit alleen maar opwindend. Bovendien zijn mannen actiegericht, dus je kunt het beter laten zien dan vertellen.

Laat je fantasie de loop
Kom je niet in de stemming? Speel dan voor én tijdens de seks een spannend scenario in je hoofd af. Niemand ziet het behalve jij, dus je mag ook best voor een sexy beroemdheid kiezen.

Neem het heft in eigen hand
Wees niet bang om zelf je clitoris te stimuleren tijdens een vrijpartij. Het lijkt misschien raar tegenover je partner, maar hij vindt dit juist sexy!

Laat je niet afleiden
Niets leidt meer af dan een telefoon die constant oplicht. Zet het ding uit en concentreer je op het moment. Probeer je ook niet te laten afleiden door gedachten als ‘zie ik er wel goed uit?’. Dit is niet bepaald bevorderend voor je libido. Doe in dat geval de lichten dus ook uit! Het gaat er immers om dat jij je goed voelt.

Neem een douche
Door samen met je partner een hete douche te nemen, kom je beiden in de stemming. Pluspunt: je hoeft je in bed geen zorgen te maken om je hygiëne.

Raak niet in de stress
Lukt het ondanks alle tips toch niet om dat geweldige orgasme te krijgen? Raak dan vooral niet gestrest. Veel vrouwen bereiken tijdens de seks een ‘plateaufase’, waarbij ze opgewonden zijn maar niet verder komen. Het duurt gemiddeld zo’n 20 minuten voordat een vrouw haar hoogtepunt bereikt. Bij de één duurt het korter, bij de ander langer. Gewoon blijven proberen!

Bron: www.cosmopolitan.com