De Badjas: ‘Die zwarte hipster accentueert het geheel tot perfectie’

column de badjas

Slaperig stapt ze uit bed. Het is al laat. De merels zijn al enige uren met een vrolijke noot aan het flirten met elkaar. Haar buren zitten aan het ontbijt in een aangrenzende tuin. Verderop is een achterbuurman luidruchtig aan het klussen. Het dekbedovertrek, zonder dekbed erin, ligt half op de grond, half op de rand van het bed. Het was warm vannacht. Naakt slapen doet ze nooit. Altijd in een zwarte kanten slip. Haar billen zijn vol en rond. Al meerdere malen heb ik haar billen aandachtig bestudeerd. En elke keer kom ik tot dezelfde conclusie: zij heeft de mooiste billen van de wereld. Vooral als ze die zwarte hipster draagt. Die accentueert het geheel tot perfectie.

Terwijl wij nog lagen te slapen, heeft de warmte van de ochtendzon zich genesteld in haar kleine slaapkamer. Het felle licht komt hard de slaapkamer binnen als ze beide deuren naar de tuin wijd open zet. Een zuchtje wind gaat door haar lange krullen. Het zonlicht glijdt brutaal tussen haar lange benen. Haar heerlijke heupen en slanke taille worden met goud omrand.

Die zwarte hipster accentueert het geheel tot perfectie

Als ik me op mijn rug draai, voel ik dat ik getranspireerd heb. Ik ruik, zoals zij het zo mooi noemt, naar man. Gelukkig zijn we beiden aanhangers van hetzelfde evangelie: sex mag vies zijn. Met vies bedoel ik dat je het mag ruiken en proeven: vocht, spuug, zaad en zweet.

Afgelopen nacht heeft ze zichzelf tot een hoogtepunt gereden op mijn stijve lul. Om daarna als dank het zaad uit mijn pik te zuigen. Het was een heerlijke nacht. Ze komt terug in bed. Op haar knieën komt ze naast me zitten en zoent me. Ik schuif een beetje opzij zodat ik haar goed kan bekijken. Haar lange wervelkolom vormt een prachtige S, die overgaat in haar geilmakende bilpartij.

Mijn rechterhand glijdt langzaam over haar rug richting haar kont. Op handen en knieën ondergaat ze geduldig mijn strelingen. Als ik tussen haar benen kom, voel ik dat ze nat is. Ik kruip omhoog en ga achter haar zitten. Met één hand open ik haar schaamlippen. Mijn lul is hard als ik met gemak naar binnen glijd. Terwijl de buren de ontbijttafel afruimen, begin ik rustig te stoten.

Ik weet dat ze dit wil. Het is één van haar favoriete standjes. Met op elke bil een hand, trek ik zachtjes haar billen uit elkaar. Over haar schouder kijkt ze hoe ik haar van achter neuk. Ze geniet en kreunt op een gepast volume. Ik trek mijn lul uit haar en ze draait zich om. Ik kruip tussen haar benen en glij weer soepel in haar. We zoenen. Ik bijt in haar nek en lik haar oorschelp. Ik weet dat ze daar een haat-liefdeverhouding mee heeft. Ze duwt haar bekken omhoog en sluit haar benen om mijn middel. Ik begin harder te stoten, onze lichamen zijn heet, de kamer is klam. Onze lichamen glijden glibberig tegen elkaar aan tot we klaarkomen. Het belooft een vieze zomer te worden.

 


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk
De Badjas: Lentedroom
De Badjas: Geen zin
De Badjas: Kosten-batenanalyse
De Badjas: Studentenflat
De Badjas: Er kan nog meer bij
De Badjas: Een vriendendienst – deel 1
De Badjas: Een vriendendienst – deel 2
De Badjas: Gehaaide vrouw
De Badjas: Bitterballen
De Badjas: Verdiende loon
De Badjas: De onderbroek
De Badjas: De postbode
De Badjas: Samen koken