De Cosmo Kama Sutra

geroosterde venkel

Neem de klassieke Kama Sutra, geef het een Cosmopolitan-tintje en het resultaat is een leuke en spannende seksgids. Weg seksuele sleur, experimenteren maar! Wij mogen 10 exemplaren weggeven!

Keukentafel Klem

De Cosmo Kama Sutra is verdeeld in 77 seksstandjes met tot de verbeelding sprekende namen als Keukentafel Klem, Draaierige Dame en Hijgende Hangplant en 12 lustlessen. Deze lessen bevattten praktische info en tips, bijvoorbeeld over jouw G-plek en zijn V-zone. Bij elk standje vind je uitleg over hoe je het doet en wat het met je doet.

Handig is de rating, hoe meer vlammetjes des te groter de uitdaging en de complexiteit van het standje. Beginners doen er goed aan rustig te beginnen of anders eerst goed de spieren te rekken! (zie pre-seks-stretches, p. 30)

Ben je niet bang voor een seksuele uitdaging, dan is dit boek echt iets voor jou. Verras je partner met een nieuw standje of blader er samen doorheen. Spannend als je tenminste niet te hard moet lachen om de soms gekke namen van standjes (Jodelende Joystick!) En dat laatste maakt ook niet uit, als je maar plezier maakt samen. Liefst heel veel plezier!


Titel: De Cosmo Kama Sutra
Uitgever: Kosmos-Z&K Uitgevers
ISBN: 9021581698

Wil je dit boek direct bestellen? Klik dan op het plaatje hieronder!


” src=”http://www.nl.bol.com/intershoproot/thumb/BOOKCOVER/FC/9/0/2/1/5/9021581698.gif” align=center border=0>
Cosmo Kama Sutra