De Gigolo: Benieuwd naar jouw mening!

geroosterde venkel

Niet alleen met ‘het’ werk, maar ook privé. Tja, de feestdagen hè, en ik ben zelf nog even op vakantie geweest.

Op de dagen rond kerst en oudjaar wil niemand graag alleen zijn, dus ‘eenzame’ dames benaderen mij dan. Zo ook dit jaar. De laatste weken van 2010 heb ik helaas wat afspraken moeten afzeggen. Soms was het onmogelijk om een cliënte te bereiken aangezien ze ver weg woonde. De weersomstandigheden waren, zoals je weet, erg slecht. Gelukkig waren er wel wat dames in de buurt die af wilden spreken en toen het weer beter was, had ik een hele leuke date met een cliënte in de buurt van Rotterdam. Een leuke jonge gescheiden dame.

We hebben gezellig gekletst, geknuffeld en een wijntje gedronken op de bank. Daarna volgde mijn gebruikelijke (heerlijke!) massage en hebben we lekker uitgebreid gevreeën. Gewoon heerlijk en ongedwongen genieten elkaar, zo verlopen de meeste dates.

Dan was er nog de student, het stel en vrouwen van verschillende leeftijden. Geen oudere dames deze keer en geen praat-afspraken. Kwam waarschijnlijk door de tijd van het jaar: allen wilden ze seks, een massage en vooral gezelligheid en romantiek.

Vlak voor de kerst kreeg ik een heel apart verzoek. Leden van een damesdispuut wilden mij thuis op hun vrouwenkerstborrel om drankjes rond te brengen. Ik had enkel een ober schort voor… Haha, dat was wel erg leuk. Ze zaten graag aan mijn billen. De meesten vinden dat ik een lekker kontje heb… Ook dit hoort bij de mogelijkheden en het is echt niet duur. Je mag me namelijk overal aanraken op zo’n avond, maar er komt verder geen seks aan te pas. Vandaar dat de prijzen lager zijn. Ook zo’n leuke avond organiseren? Mail me voor meer informatie.

De dag voor oudjaarsdag ben ik bij een thuisparty geweest voor erotische artikelen. De gastvrouw had mij uitgenodigd. Ik had een aparte kamer gekregen en de gasten konden bij mij terecht voor een massage of wat dan ook. Dat was voor mij de eerste keer dat ik dit deed, maar het was erg leuk. Ook deze en volgende maand staan er al weer wat leuke dates gepland, o.a. met een jonge meid die mee heeft gedaan met de prijsvraag hier op Vrouwonline. Die afspraak is gemaakt en komt binnenkort. In overleg met haar zal ik die date uitgebreid beschrijven!

In één van mijn vorige columns schreef ik dat ik bijvoorbeeld ook in een uniform kan komen. Daar heb ik nu wel wat vraag naar gekregen, vooral van stellen. Een militair uniform is erg in trek.Vaak krijg ik mailtjes van vrouwen die erg onzeker zijn om dat ze wat gezetter zijn. Nou dames, dat geeft echt niet! Mail me…. En geniet.

Ik doe nu via deze column een oproep aan jullie om te reageren. Welke blogs van mij vinden jullie het leukst, over welke onderdelen van het gigolo-bestaan willen jullie meer weten? Reageer via deze site, mijn mail of mijn gastenboek.