De Gigolo: Een iets andere date

geroosterde venkel

Ik had een mail gekregen (ook weer via Vrouwonline) van een jongedame van 22 jaar. Ze was van Marokkaanse afkomst en had nog geen enkele seksuele ervaring, op een keertje zoenen op het schoolplein na.

Ze mocht ook geen seks hebben voor het huwelijk. Ze gaat volgend jaar trouwen met een 36-jarige man, die momenteel nog in Marokko verblijft. Ik denk dat ze uitgehuwelijkt wordt. Ze verlangde er heel erg naar om een keer seks te hebben, maar ze moet haar maagdelijkheid bewaren voor de huwelijksnacht. Dat schijnt ook echt gecontroleerd te worden.

Na een paar mailtjes heen en weer gestuurd te hebben, heeft ze een klein hotelletje in Rotterdam besproken. Ze wilde een afspraak voor 3 uurtjes. Ze wenste verwend te worden door mijn vingers en tong, ze wilde een massage en leren hoe ze een man oraal en met de hand kon bevredigen. Daarnaast wilde ze weten hoe het is om anaal seks te hebben. Ze was duidelijk niet terughoudend in haar wensen.

In het hotel aangekomen, wachtte me ze op in de kamer en hebben we even wat gepraat en gedronken. Het was een hele mooie dame om te zien. Ze droeg wel een hoofddoek, maar deed die af zodra ik er was.

We zijn begonnen met een heerlijke uitgebreide massage van ongeveer een uur. Aan het einde van de massage begon ik haar oraal te bevredigen (en natuurlijk met gebruik van mijn vingers). Na zeker een half uur kwam ze gillend klaar. Ze vertelde dat ze nog nooit eerder was klaargekomen! Zelfs bij het masturberen niet. Ze vond het een geweldig gevoel.

We lagen lekker even tegen elkaar aan en ze keek vragend naar mijn penis. Ik zei: Ga je gang hoor. Ze pakte mijn geslachtsdeel beet en speelde er wat mee. Daarna begon ze hem te kussen en te likken. Is het fijn? vroeg ze. Ja hoor, zei ik.

Je kon merken dat ze het nog nooit gedaan had, maar ze deed het wel lekker. Ja, ik lag ook echt te genieten. Ik wil je zien klaarkomen, zei ze. Ik genoot er zelf zo van dat dat geen probleem was.

Ze kwam lekker tegen me aan liggen. We hadden nog een uur. Na een half uurtje gelegen te hebben, vroeg ze of ik haar laatste wens, namelijk anale seks, uit wilde laten komen. Natuurlijk. Geen probleem.

Ik deed het condoom om. Zij zat op haar knieën. Ze was heel ontspannen en met wat glijmiddel gleed ik zachtjes naar binnen. Ze genoot ervan. Na ongeveer 10 minuten vond ze het genoeg geweest en stopten we ermee.

Daarna hebben gezellig samen een douche genomen, onze kleren weer aangedaan en heb ik afscheid genomen.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.