De Gigolo: Een lange afspraak

geroosterde venkel

En er komen nog steeds veel leuke reacties binnen in mijn mailbox. Ik heb alweer een aantal afspraken staan. Zelfs een afspraak voor een overnachting in een hotel!

Wie zijn die vrouwen die mij mailen? De meeste vrouwen zijn dertigers, maar ook oudere dames en juist hele jonge meiden mailen mij. Van vrouwen die van alles willen leren op seksgebied (die dus vaak nog maagd zijn), tot ervaren vrouwen die juist één specifieke wens hebben. Ook gehandicapte vrouwen mailen mij, die kunnen ook bij mij terecht en ik heb ook daar ervaring mee. Allemaal geen probleem.

Trouwens, als je zelf iets wilt weten of wilt vragen, dan kun je me mailen. Of je reageert onder deze column. Ik zal die vragen altijd beantwoorden. Ik kan natuurlijk ook een FAQ schrijven voor deze column 😉

Maar ik heb weer een leuke afspraak achter de rug. Een lange afspraak deze keer.
Het betrof een dame van in de dertig en ik zou rond 7 uur ’s avonds bij haar zijn. De date zou tot een uur of elf duren. Het leuke was dat dit een ‘oude’ cliënte was van mij. Onze laatste date was inmiddels alweer twee jaar geleden, maar ze was zo tevreden dat ze me nu weer wilde boeken. Ik vind het altijd leuk om wat vaste cliënten te hebben. Dat betekent toch dat ze wel tevreden zijn over mij.

We hebben gezellig op de bank gezeten. Of eigenlijk gelegen: Heel romantisch lag ze in mijn armen. We waren een filmpje aan het kijken: True Romance. Dat is een thriller met ook wel wat romantiek erin. Hoe hij afloopt weet ik niet, want het einde van de film hebben we niet echt kunnen zien;)

Na een tijdje lagen we zoenend op de bank. Halfnaakt zijn we toen toch maar naar boven gegaan, naar de slaapkamer. Daar kleedden we elkaar verder uit en belandden we op bed. Ik zoende haar overal en ging al zoenend via haar borsten en buik steeds verder naar beneden. Daarna heb ik haar heerlijk verwend met vingers en tong. Ze genoot zichtbaar en hoorbaar en kwam heerlijk klaar.

Ik heb haar lekker geknuffeld en ze gaf zelf aan dat ze met mij wilde vrijen. Ik pakte een condoom en deed deze om. Ze zei dat ze erg veel moeite had met vrijen, dat het moeizaam ging en soms pijnlijk was. Nou, dat hebben heel veel vrouwen, dus ik pas me daar ook bij aan. Ik ben niet supergroot geschapen, maar gewoon gemiddeld, dus ik dacht niet dat dat een probleem zou zijn. Maar het lukte inderdaad niet helemaal.

Geen probleem hoor. Ik stop er dan ook gewoon mee. Ik had een fijne massageolie bij me en begon haar uitgebreid te masseren. Ze lag er echt van te genieten en mijn handen dwaalden weer af en ik begon haar nogmaals te verwennen met mijn vingers. Ze werd hier zo nat van dat ze het toch nog een keer wilde proberen. Nu ging het wel goed. Ze genoot ervan. En ik ook, want ook ik kwam heerlijk klaar.

Dat is trouwens een vraag die ik vaak krijg. Of ik er zelf ook van geniet? Ja, is mijn antwoord. Als ik het niet leuk zou vinden en er niet van zou genieten, zou ik dit werk niet doen.

Wel gebeurt het vaak dat de dame klaarkomt bij het likken of vingeren en daarna geen seks meer wilt. Dat is geen probleem. Het is voor mij geen noodzaak om klaar te komen. Het gaat mij er puur om dat jullie genieten.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.