De Gigolo: Eerste Vrouwonline date

geroosterde venkel

Zelfs Heleen van Royen heeft het al over me op Twitter.

De eerste 2 dagen na de column bleef het erg rustig, maar daarna kwamen er echt veel reacties binnen.
Vrouwen van allerlei leeftijden die een afspraak met me willen. Ik ga het nog druk krijgen.

Er reageerden zelfs ook een paar meisjes/vrouwen van tussen de 20 en 30 die hun eerste keer met mij willen mee maken omdat ze erg onzeker zijn. Dat kan allemaal. Ik ben daar zeer ervaren in en je kan voor alles bij mij terecht. (Nou ja, bijna alles).

De eerste afspraak via Vrouwonline heb ik al gehad. Dat was een hele lieve en verlegen meid van ongeveer 26 jaar. Ze had nog bijna geen ervaring op seksgebied. Ze had wel eens wat gedaan met een jongen, maar niet “het”. Ze was dus nog maagd. Ze vond het tijd om toch eens wat te leren. Nou, geen probleem hoor. Ik heb wel ervaring met vrouwen/meisjes zonder ervaring. Ik neem daar alle tijd voor en heb heel erg veel geduld.

Ze had een hotel geboekt. Ik kwam op de afgesproken tijd aan. Ik zag haar al in de bar zitten. En ze was bloednerveus. Ik stelde me voor en bestelde een glas wijn voor ons beiden. We raakten in gesprek en kennelijk begon ze al aan me te wennen.

We bestelden nog een flesje wijn en gingen naar boven, naar de kamer. Heerlijk daar gezeten en een wijntje gedronken. Ze kwam lekker dicht tegen me aan zitten en ik begon haar te zoenen en te knuffelen. Toen was het ijs gebroken. Ik begon haar teder uit te kleden en te kussen over haar hele lichaam. Daarna kreeg ze een heerlijke massage. Omdat het voor haar de eerste keer was zorgde ik ervoor dat ze goed geil was. Lekkere massage, zoenen en beffen. Ze gaf zelf aan dat ze er “klaar” voor was. Ik push dus helemaal niets.
Zo hebben we heerlijk liggen vrijen en heb ik ervoor gezorgd dat ze een onvergetelijke eerste ervaring had.

Na afloop nog even lekker knuffelen, op bed liggen in elkaars armen met een glaasje wijn. Na afloop lekker samen douchen. En helaas er komt ook een tijd van gaan. Maar ze heeft me wel 1000 keer bedankt en gezegd dat ze het geweldig vond. Zij heeft haar doel bereikt: Ze durft nu te daten met jongens zonder bang te zijn om eventueel met ze te vrijen.

Maar zoals ik al eerder zei, de mailtjes via Vrouwonline stromen binnen. Heel veel vragen, wensen enzovoort van allerlei verschillende vrouwen.

Zelfs mannen mailen mij hoe ze gigolo kunnen worden. Haha! Dat is mijn geheim en dat geef ik niet prijs! Maar eigenlijk is het allemaal niet zo bijzonder. Ik ben gewoon een normale Hollandse jongen die er goed uit ziet. Geen macho-type. Gewoon een man die weet wat een vrouw nodig heeft.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.