De Gigolo: Even voorstellen

Dus ja, ook jij kunt mij inhuren om jouw (seksuele) wensen te laten uitkomen!

Als gigolo ben ik er echt voor de vrouw. En niet alleen voor de seks, hoewel de meesten dat juist wel willen, maar ik ben er ook om mee te praten, gezelschap te houden, een etentje of lekkere massage. Ik doe wat jij wilt, zolang mijn grenzen maar gerespecteerd worden. Natuurlijk alles van te voren in overleg.

Wat voor vrouwen bellen mij zoal? Laatst nog een jonge vrouw van net 20. Zij wilde graag meer ervaring opdoen met mannen. Dus hebben we een afspraak gemaakt. Ik zag dat ze heel zenuwachtig was, dus hebben we lekker wat gedronken, gekletst, wat tv gekeken. Daarna masseerde ik haar schouders en nek en dat brak het ijs. Ze vroeg me toen om haar helemaal te verwennen.

Pas nog belde een wat oudere dame van in de 40 me. Ze had een langdurige relatie, maar ze was door haar man nog nooit oraal bevredigd. Die man deed dat gewoon niet. Ze wilde slechts een afspraak van een half uur, om een half uur lang oraal bevredigd te worden! Geen probleem voor mij. O ja, en zoiets kost dan dus € 35!

Of dan die bejaarde dame. 70 Jaar. Eenzaam. Ze zocht iemand voor een hele avond. Ik ben daar geweest en we hebben gezellig gekletst, gegeten, tv gekeken en rummikub gedaan. Ze had van tevoren aangegeven dat ze slechts gezelschap wilde en geen seks. Ook dat is dus mogelijk!

En goh, wat word ik toch vaak gebeld door vrouwen die eerst zeiden dat ze nóóit een gigolo zouden inhuren. In mijn volgende columns zal ik elke keer mijn ervaringen uitgebreider vertellen.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.