De Gigolo: Interview

geroosterde venkel

Reden genoeg voor ons om eens wat meer over hem te weten te komen. We vroegen hem de broek, eh, pardon, het hemd van ’t lijf.

Hoe kom je erbij om gigolo te worden?
Ik ben er eigenlijk gewoon ingerold. Ik heb diverse massagecursussen gehad. Toen vroeg een klant voor een massage eens of ik niet wat extra’s wilde doen. Dat deed ik en ik vond het best leuk. Zo ben ik begonnen. Verder had ik op seksueel gebied ook al best heel veel ervaring.

Wat maakt jou een goede gigolo?
Het belangrijkste is dat je niet (zoals best veel mannen) aan jezelf denkt, naar eigenlijk alleen aan de vrouw. Wat zij lekker zullen vinden. Ook moet je ervoor zorgen dat de vrouw volkomen geniet. Daarnaast moet je natuurlijk erg lief zijn en goed kunnen luisteren. Ook moet je kunnen luisteren naar de lichaamstaal, dus hoe iemand reageert, en daar dan op inspelen.

Heb je er nog een andere baan bij?
Ja. Ik ben eigen baas, dus kan mijn tijd redelijk indelen. De meeste dates zijn wel ’s avonds, omdat ik overdag ook wel klanten voor mijn andere werk heb.

Heb je een vriendin? En zo ja, hoe vindt zij het dat je gigolo bent?
Ja. Die vindt het prima en de gedachte (zegt ze altijd) maakt haar wel geil. Maar ze wil verder niet met klanten geconfronteerd worden.

Is het moeilijk om zakelijke en persoonlijke dates te scheiden?
Daar heb ik geen probleem mee. Ik vind mijn werk erg leuk, maar ik hou het ook heel erg gescheiden van mijn privéleven.

Ben je wel eens verliefd geworden op een date?
Verliefd? Nee. Dat gaat ook niet in 2 of 3 uurtjes. Zo snel word ik niet verliefd. Wel denk ik wel eens: Zo, dat is een lekker ding!

Word je altijd opgewonden?
Ja, daar heb ik geen problemen mee.Wel is het zo dat als ik klaar gekomen ben, het, net als bij de meeste mannen, even kan duren voor ik weer een erectie krijg.

Heb jij wel eens geen zin? En zou je daarvoor een date afzeggen?
Nee, dat heb ik nog nooit gehad. Ik heb wel eens een klant afgezegd, maar dat was vanwege het weer. Dat het met zo veel sneeuwval niet te rijden is.

Hoeveel dates heb je per week?
Maximaal 5. En ik doe maximaal 1 klant per dag/avond. Zo hou ik altijd minimaal 2 avonden voor mezelf.

Heeft een vrouw wel eens seksuele wensen gehad die zelfs voor jou te ver gingen?
Ja, dat is één keer gebeurd. Dat ging om harde SM. Dat doe ik niet. Soft SM is wel mogelijk, maar niets extreem dus.

Je hoort wel eens dat prostituees niet willen zoenen met klanten omdat dat te intiem is. Heb jij ook bepaalde handelingen die je bij klanten niet doet, maar bij een geliefde wel?
Nee, ik probeer klanten wel het gevoel te geven dat er wat liefde bij komt. Net alsof ik hun partner zou zijn en niet zomaar een gigolo.

Aan welke date als gigolo word je liever niet meer herinnerd?
Ik heb een keer een date gehad met een alcoholist. Die was echt heel vervelend tegen me en behandelde me eigenlijk alsof ik niets was.

Wat is je meest memorabele date als gigolo tot nu toe?
Moeilijke vraag! De allerleukste was een date met 2 hele knappe jonge meiden die samen met mij een trio wilden. En natuurlijk die date met een BN’er!