De Gigolo: ‘Normale’ dates

geroosterde venkel

Er wordt zelfs gezegd dat de redactie alles verzint. Nou, dat is toch echt niet waar.

Ik heb weer een drukke week achter de rug. Om het voor mijn trouwe lezeressen interessant en leuk te houden schrijf ik eigenlijk alleen over de bijzondere, leuke of aparte dates. De gewone dates zijn immers niet echt interessant om te lezen, niet waar? Maar de afgelopen week heb ik niet veel bijzondere dates gehad. Deze keer dus wel wat meer over de ‘standaard dates’.

De vrouwen met wie ik de afgelopen week gedate heb, zijn vooral dertigers. Ze zijn vrijgezel en hebben gewoon erg behoefte aan intimiteit of een massage. Ik vind dit wel erg leuke dates en voor zowel de dame als voor mij gewoon erg lekker, omdat het bij deze date voornamelijk om seks gaat. Nou ja, ik krijg dan van tevoren en na afloop nog wel een drankje.

Deze week is mijn mailbox ook erg vol gelopen. Ik heb een paar mails gehad van stelletjes die hun seksleven willen verbreden en mij daarvoor uitnodigen. Dat vind ik ook altijd erg leuk. Ik kan zowel vrouwen als mannen masseren, maar verder is een trio voor mij wel echt vrouw-gericht.

Ik ben ook aan het mailen met een getrouwde vrouw (40+) die al jaren geen seks meer krijgt van haar man. Ze wil niet bij hem weg, maar wel weer eens goed verwend worden. Nou, dan is ze bij mij aan het goede adres.

Vorige week ben ik ook bij een lieve en wat oudere dame geweest. Dit was ook een erg leuke date. Eerst heb ik haar lekker gemasseerd en haar oraal verwend. Daarna hebben we weer even een drankje gedaan en toen wilde ze mij toch nog even in haar voelen voor ik weg ging. En wat denk je: Ze wil dat ik zaterdag alweer kom. Dan zal ik haar nog eens goed verwennen hoor!

Ik krijg wel eens de vraag of ik ook strip. En ja, dat doe ik ook. Wel alleen privé strips voor 1 á 2 dames, niet voor grote groepen. Ook krijg ik wel eens de vraag of rollenspellen mogelijk zijn. Zolang het niet extreem is doe ik daar graag aan mee. Ik heb ook de beschikking over diverse kostuums: Politie, leger, zeeman, Sint en Piet, Kerstman en vele andere. Dat klinkt misschien raar, maar er wordt regelmatig om gevraagd. Vooral door stellen.

Er wordt mij trouwens ook regelmatig gevraagd om foto’s te sturen, op de webcam te komen of te bellen. Dat kan natuurlijk, maar dit doe ik niet zomaar. Dit is echt pas mogelijk als we een afspraak gemaakt hebben of als ik zeker weet dat je als klant serieus bent.

Nou, tot de volgende keer maar weer.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.