De Gigolo: Seksleraar

geroosterde venkel

Daardoor is deze column iets later dan gepland. Ik heb enkele bijzondere dates gehad. Bijvoorbeeld de date met Petra. Of de date met een BN’er! En voor de rest ook veel ‘standaard dates’.

Wat zijn dan ‘standaard dates’?, vraag je je misschien af. Vrijgezelle vrouwen die mij thuis ontvangen of getrouwde vrouwen in een hotel. Dat zijn meestal geen lange dates, maar die gaan puur om de erotiek. Meestal duurt dat dan zo’n 2-3 uur. Ik geef mijn klanten een massage en we vullen de tijd met lekker vrijen. Deze vrouwen komen vaak iets te kort in hun relatie.

Afgelopen vrijdag moest ik dan naar een BN’er thuis. Uit privacy overwegingen zal ik haar naam niet noemen. Ze is halverwege de 20.
Ik ging met de taxi naar haar toe. Het was een leuke en lange date. Geen overnachting, maar wel veel erotiek tot laat in de nacht. Ze wil mij nu vaker zien, ongeveer een keer per maand. Ze wil namelijk een vaste gigolo/sekspartner. Aangezien ze bekend is, is het voor haar onmogelijk om gewoon te daten. Binnenkort heb ik nog een afspraak met een BN’er!

Afgelopen maandagavond had ik ook een best bijzondere date. Ik had een mailtje gehad van een jonge dame (28). Zij had net een nieuwe vriend die al wat ouder is (42). Ze vindt het heerlijk om met hem te vrijen, en ze zou hem heel graag willen pijpen. Maar ze had nog nooit orale seks gedaan bij een man en was daar erg onzeker over. Ze wilde haar vriend niet teleurstellen en laten merken dat ze het nog nooit gedaan had. Ze wilde dus dat ik het haar ging leren. Het kon niet bij haar thuis en een hotel vond ze te duur. Ze vroeg of het in de auto kon. Geen probleem!

Op de afgesproken tijd en plaats stond ik te wachten. Ze kwam met haar auto aanrijden en ik stapte bij haar in. We reden naar een afgelegen plek. Ze zei nog dat ze niet uit de kleren ging en verder geen seks wilde. Dat doet ze alleen met haar eigen vriend. Het ging haar om het leren pijpen.

Dat heb ik haar dus geleerd. Ik legde uit wat de meeste mannen lekker vinden, wat ze daarvoor moest doen. Toen deed ze het. Lang, kort, diep, alle variaties werden behandeld. Ze wilde doorgaan tot ik klaarkwam. Dat gebeurde uiteindelijk ook. Ze bedankte me en bracht me terug. Vanochtend had ik een mailtje van haar om mij nog eens te bedanken. Ze had haar vriend gisteravond orale seks gegeven en hij had er van genoten.

Zo zie je maar, ik ben net een seks-leraar!

Beste lezeressen, als jullie vragen aan mij hebben, stel ze gerust. En hou de mail & win op deze site in de gaten!

Tot de volgende keer.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.