De Gigolo: Te druk om te daten

geroosterde venkel

Het is erg leuk om de reacties op Vrouwonline te lezen. Vooral van lezeressen die denken dat ik niet echt ben. Tja, iedereen mag er van denken wat ze willen, maar ik wil toch wel even vermelden dat ik een echte gigolo ben. Het is dus geen ludieke grap van de redactie! Houd de website maar gewoon goed in de gaten en lees mijn columns.

Maar ik had dus een afspraak met een echte zakenvrouw van 38 jaar. We hadden afgesproken dat ik rond 17:00 bij haar thuis zou zijn. Van daaruit namen we een taxi naar het centrum van Amsterdam. Daar had ze namelijk een tafel in een exclusief restaurant besproken. Daar genoten we, vanzelfsprekend, van een heerlijk diner met een lekker wijntje erbij. Na uitgebreid gegeten en nagetafeld te hebben, bracht een taxi ons weer terug naar haar appartement aan één van de sfeervolle Amsterdamse grachten.

Daar hebben we opnieuw een fles wijn opengetrokken en lekker geknuffeld en gezoend. Ze had een elektrische haard aangedaan (die ook warmte afgaf) en waar een groot zacht schapenkleed voor lag. Ze ging erop liggen in haar mooie lingeriesetje en ook ik had inmiddels niet veel meer aan! Op het schapenkleed heb ik haar een heel uitgebreide massage gegeven die vanzelf overging in een lange en intense vrijpartij. Ze kwam tot een geweldig hoogtepunt, maar gaf daarna aan dat ze toch wel erg moe was. Ze wilde wel graag dat ik bleef slapen…

De volgende ochtend waren we al vroeg wakker en heb ik een ontbijt op bed voor haar gemaakt, wat we lekker samen opaten. Daarna volgde, jawel, weer een heerlijke vrijpartij!

Maar ja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ze betaalde mij zelfs meer dan het bedrag dat we van tevoren afgesproken hadden en voor haar was onze afspraak voor herhaling vatbaar. Als zakenvrouw heeft ze namelijk een erg druk leven en totaal geen tijd en zin om te daten. Een date met mij bleek de perfecte uitkomst.

Deze week ben ik zelfs benaderd door een BN’er, waar ik aanstaande vrijdag een afspraak mee heb. In verband met privacy zal ik haar naam hier niet noemen.

Vragen
Verder kreeg ik deze vragen via de mail:

Moet ik een fooi geven?
Klanten die erg tevreden zijn geven inderdaad een fooi, maar dat is zeker niet verplicht. Het hangt er ook vanaf of iemand het kan missen.

Waar kun je jou mee verrassen als je een cadeautje mee wilt nemen?
Een lekker luchtje (Armani of Hugo Boss) is altijd lekker. Maar je mag uiteraard zelf ook wat verzinnen en nogmaals, ook dat is niet verplicht.

Tot de volgende keer weer!.

Liefs, Marcel

P.S.: In overleg met de redactie zal er in de maand december ook nog een leuke actie voor jullie komen!

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.