De Gigolo: Update

geroosterde venkel

Maar het is ook echt niet normaal meer, zo druk als ik het gehad heb.

Veel verschillende dames
Ik ben bij veel verschillende dames op bezoek geweest. Ook van verschillende leeftijden, achtergronden, vrijgezel en getrouwd etc. Wat me wel opviel is dat het merendeel bij mij terecht gekomen is via mijn column bij Vrouwonline. Zo heb ik veel leuke klanten gehad en er ook een vaste klant bij gekregen.

Wraak
Ik heb o.a. een afspraak gehad met een vrouw waarvan haar man vreemd ging. Ze wilde op deze manier eigenlijk wraaknemen. Maar ja, of ze het dan zelf echt wilde… Ik denk het niet. Het is ook alleen bij een lekkere uitgebreide massage gebleven. Ze durfde toch niet echt verder te gaan.

Bang?
Ook zijn er dames die wel een afspraak maken en dan op het laatste moment afzeggen omdat ze niet durven bijvoorbeeld. Nou, voor mij hoeven jullie niet bang te zijn. Ik bijt niet! Ik ben er voor jullie plezier en genot en als je iets niet wilt, zal dat ook zeker niet gebeuren.

Overnachting
Ik heb ook een paar hele leuke lange dates gehad. Soms met overnachting.

Zo heb ik een date gehad met een verpleegster uit Utrecht. Die wilde mij een hele avond en nacht. Dat was heel gezellig. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Lekker gegeten, gedronken, geschuifeld op romantische muziek en natuurlijk heerlijk gevreeën.

Ik weet hoe ik vrouwen moet verwennen. Dat doe ik ook heel graag. Maar soms vind ik het ook wel eens leuk als het andersom is. Dat ik verwend wordt. En dat gebeurt niet zo heel vaak. Bij deze klant was dat juist wel het geval. Ze vond het juist leuk om te zien hoe ik genoot. Ze daagde mij uit, teasde mij en ze begon met pijpen. Ze wilde mij zien klaarkomen. Dat gebeurde natuurlijk ook. Daarna heb ik haar een heerlijke massage gegeven en haar verwend. We hebben nog heel lang samen gevreeën. Kortom, een leuke date dus.

Oudere maagden
Ook merk ik dat ik steeds vaker benaderd word door (oudere) maagden. Ik heb daar inmiddels weer 2 afspraken mee achter de rug. Eén met een vrouw van 26 die nog maagd was en één met een vrouw van 36. Dames, schaam je hier niet voor en neem gerust contact met mij op!

Sauna
Nu ga ik mij klaar maken voor mijn date van vanavond en vannacht. Weer inclusief overnachting. Ze wil eerst met mij naar de sauna, zwemmen, relaxen en heerlijk vrijen. Het is een lichamelijk gehandicapte vrouw. Ze zit dus in een rolstoel. Ze heeft contact met mij opgenomen omdat ik juist hierover een stukje op mijn website heb geplaatst.

Ik citeer:
Ik heb ook ervaring met vrouwen met een lichamelijke of licht-verstandelijke handicap.
Ik kan hiervoor benaderd worden door de gehandicapten zelf, familieleden of zorgverleners.
Natuurlijk moet een gehandicapte het zelf willen en moet het medisch/geestelijk verantwoord zijn.

Ik ben er dus ook voor mensen met een beperking.

Seks is een grote levensbehoefte, dus ook voor mensen met een beperking.
* Wanneer je meer wilt dan alleen praten over seks
* Voor alle mensen, leeftijden of beperkingen
* Verwenzorg op maat, alles is bespreekbaar, veel mogelijk
* Bij je thuis of instelling
* Voor jezelf of voor iemand in je omgeving

Dus ook dames met beperkingen kunnen contact met mij opnemen.

Nou, tot de volgende keer weer.

Liefs,
Marcel