De Gigolo: Vrouwonline winnares

geroosterde venkel

De winnares van de Vrouwonline prijsvraag was een jonge meid van in de twintig uit Noord-Holland. Ze woont op een kamer, boven een ouder echtpaar. Het is wel apart om ergens te komen, terwijl je weet dat er beneden oudere mensen zitten.

Deze date was zeer hartstochtelijk en passioneel. We begonnen met een drankje, maar al snel zaten we volop te zoenen op de bank. Ze was wel wat zenuwachtig, maar vond dit toch ook wel erg spannend. Ik kleedde haar half uit en zoende haar op verschillende plaatsen op het lichaam.

Op een gegeven moment gingen we naar bed. Normaal begin ik om iemand op z’n gemakt te stellen met een massage. Dat hebben we deze keer over geslagen. Ik begon haar te verwennen met mijn tong en vingers. Ze werd helemaal gek en wilde meer. We begonnen heerlijk uitgebreid te vrijen. Toen we na enige tijd daarmee klaar waren en lagen na te genieten, gingen we even wat drinken. En tja, tijd over. Wat doe je dan…

Toch maar die uitgebreide massage. Maar die duurde wat korter dan gepland, want ze wilde weer vrijen. Ik begon haar weer te verwennen. We hoorden de mensen die beneden woonden naar boven komen. Ze wilde niet gillen, maar ik ging gewoon door. Lastig moment voor haar. Haha! Maar dat ging allemaal goed. We eindigden weer in een heerlijke vrijpartij. Na afloop zaten we nog wat te drinken op de bank en te zoenen. En toen waren de 3 uur voorbij. Ze zei dat het een hele andere date was, dan wanneer ze iemand uit de kroeg meenam. Maar ze had hier zeker geen spijt van.

Komende week heb ik weer een paar dates. Dinsdag met een vaste klant. Donderdag een dame die met mij afspreekt met medeweten van haar man. Die date beschrijf ik misschien wel, maar dan overleg ik dat eerst met haar.

Vragen?!
Een aantal lezeressen heeft me naar aanleiding van mijn vorige column wat vragen gesteld. Hieronder geef ik antwoord op de meest gestelde vragen:

Wat voor type vrouwen maakt een afspraak?
Dat is dus heel verschillend. Elke vrouw heeft zo haar behoeften. Het zijn dus zakenvrouwen, gescheiden vrouwen, middelbare leeftijd, alleenstaande 30-ers, gehuwde vrouwen, maar ook studentes van 18 of 19 jaar. Het zijn vrouwen uit verschillende milieus. Arm, rijk etc. Van alles wat en iedereen is welkom.

Wat doe je met vrouwen die onzeker zijn, als ze bijvoorbeeld een maatje meer hebben?
Ik stel iedereen altijd zoveel mogelijk op hun gemak. Meestal gebeurt dit vooraf al via de mail. De meesten vertellen dat ze onzeker zijn. Ze geven daarbij ook de reden op. Iemand die een maatje meer hebt hoeft zich bij mij niet onzeker te voelen. Elke vrouw is bij mij aantrekkelijk. Elke vrouw is uniek en verdient het om te genieten. Ongeacht hun afkomst, geloof, huidskleur, postuur of handicap. Je hoeft niet bang te zijn dat ik niet zou presteren. Gehandicapte vrouwen maken ook regelmatig een afspraak. Ook dat is geen enkel probleem

Hoe breek je het ijs? Hoe begin je met het fysieke contact?
Als ik ergens binnen kom, stel ik me voor en kus direct mijn klant. Ik doe of ik iemand eigenlijk al jaren ken. Dan is het ijs snel gebroken. Gezellig een praatje maken, een drankje, ik leg een arm om haar heen, begin soms een beetje met knuffelen of masseren. Ik luister goed naar haar lichaam. Ik zie hoe ze ergens op reageert en daar speel ik weer op in. Zo komt de rest vanzelf.

Liefs,
Marcel

Marcel schrijft exclusief voor Vrouwonline. Hij wordt geregeld benaderd door radio, tv en andere media, maar heeft te kennen gegeven niet verder in de publiciteit te willen komen. Het heeft geen zin om hem hierover te benaderen. De redactie van Vrouwonline is te bereiken op redactie@vrouwonline.nl.